Mariano Diaz a trecut vizita medicala. Incepe era noului numar 7 de pe Bernabeu

Mariano

Mariano Diaz, noul transfer al Realului a efectuat vizita medicala la Clinica Sanitas La Moraleja si va fi prezentat oficial astazi pe Estadio Santiago Bernabeu. Canteranul va purta pe tricou numarul 7, ramas liber dupa plecarea legendarului Cristiano Ronaldo.

Dupa Raul si Cristiano, urmeaza Mariano. Hispano-dominicanul este noul numar 7 al Madridului. Cel putin asta sustine presa din Peninsula Iberica, presa care noteaza ca fotbalistul cu origini catalane a facut tot posibilul pentru a reveni “acasa”, la Real Madrid.

Mariano a marcat sezonul trecut la fel de mult ca Mbappe

“Cand a aflat ca Florentino il doreste, pentru Mariano nu a mai existat o alta varianta. In aceasta vara, Lyon le-a refuzat pe Arsenal si Tottenham din proprie initiativa, iar acum s-a vazut obligata sa refuze Sevilla, pentru ca a intervenit Realul si…Mariano. Atacantul aproape ca si-a rugat sefii de la Lyon sa faca orice pentru a-i facilita revenirea la Madrid. Si a reusit” scrie Joaquin Dias pentru Agentia EFE.

Mariano Diaz Mejia (25 de ani) a evoluat la Real Madrid in sezonul 2016-2017. Pana atunci a bifat patru sezoane la formatia secunda a clubului si la Real Madrid C. Pentru Castilla, Mariano a marcat de 32 de ori in 46 de partide. In ultimul sezon la Lyon, fotbalistul nascut la Premia de Mar a marcat 21 de goluri, adica la fel de multe ca Mbappe la Paris Saint Germain.

Intr-un articol din 2015, pe care il gasiti pe site-ul nostru, puteti citi povestea integrala a lui Mariano Diaz, fotbalistul pe care fostul sau antrenor, Tristan Celador il descria astfel: “Este masiv, dar forta sa este nativa. Un luptator cu creier, cam asa l-as descrie daca ar fi sa-i fac o caracterizare scurta. Insa, cred ca cel mai important lucru pe care il are este conexiunea cu poarta. O simte, este un marcator, este un varf de care trebuie sa avem grija”.

De asemenea, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru realmadrid.com.ro, Marc Vales, fost jucator la Real Madrid si coechipier cu Mariano Diaz la Real Madrid Castilla a vorbit despre caracteristicile sale: “Inca din prima zi cand l-am vazut mi-a sarit imediat in ochi faptul ca avea o superioritate fizica, rar intalnita. Era ca un taur, niciodata nu te puteai relaxa in prezenta sa, nu mai vorbesc de dueluri directe. Stiai ca mereu o sa vina lansat spre tine, dar chiar daca nu putea face asta, lupta din orice punct de vedere, pana la final, pentru orice balon. Imi amintesc de asemenea ca avea un sut foarte, foarte bun si era un excelent marcator. Un fotbalist complet pentru pozitia sa din teren” explica Vales.

Mariano Diaz revine acum la Real Madrid, mai pregatit ca niciodata sa arate ce poate. Suerte, campeon! Hala Madrid!

Despre autor

Tags: ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap