Mario și Marcos, fotbaliștii crescuți de Real Madrid…pentru rivali

Salut, Angelito! Știu că tu ești cel mai mare fan Zizou, așa că mă îndrept spre tine cu articolul ăsta. Că știu că ne citești. Nu durează mult, e scurt.

Sezonul 2015/2016. Zidane este antrenorul Castillei și decide să facă o mutare interesantă.

Enzo Zidane, fiul său, devine noul căpitan al echipei. Mai mulți jucători ai echipei sunt nemulțumiți de decizie, dar numai doi dintre ei găsesc de cuviință să ia atitudine.

Primul, Mario Hermoso, cel pe care toți îl consideră liderul echipei. Al doilea, Marcos Llorente, fotbalistul cel mai bine cotat practic din lotul Castillei și cel considerat cel mai valoros de mai toți colegii.

Zidane consideră reacția lor exagerată, dar ținând cont că risca să-și pună un vestiar în cap, renunță la decizie. Renunță, dar nu uită.

Mario Hermoso și Marcos Llorente nu au avut nicio șansă la Real Madrid! Neșansa lor s-a numit Zinedine Zidane, cel care a reușit însă să ne facă viața frumoasă în ultimii ani prin trofeele cucerite. Sigur, mai toate alea importante, cu un anumit Cristiano Ronaldo alături. Hermoso și Llorente ne puteau ajuta sau nu. Poate deveneau jucători importanți sau nu. Crescuți de Real Madrid, cei doi costă astăzi 80 de milioane de euro. Marcos singur e evaluat la 50 de milioane, iar felul în care l-a transformat Simeone este ireal. Joacă absolut senzațional.

Nu regret, pentru că îl avem și noi pe Valverde, super fotbalist! Cum, care Valverde? E în lot, pe cuvânt. Nu prea poate să joace în ultima vreme, dar e acolo. Pe bancă. Nu-i așa, Angelito?

PS Chiar mi-ar plăcea un răspuns de la tine, într-un articol, articulat și argumentat, așa cum ne obișnuiai. Ce zici?

Despre autor

The Real Riley

The Real Riley

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap