Mauricio Pochettino a fost sunat de o parte dintre liderii vestiarului de la Real Madrid

Mauricio Pochettino

Conform celor de la #Jugones, cativa jucatori de la Real Madrid au luat legatura cu Mauricio Pochettino, pentru a-i transmite ca il asteapta pe Santiago Bernabeu.

Jose Luis Sanchez anunta pentru #Jugones ca sunt cativa jucatori importanti din vestiarul merengue, care au luat deja legatura cu tehnicianul hispano-argentinian, pentru a-l anunta ca ii sustin venirea la Real Madrid. Mauricio Pochettino este creditat cu prima sansa la inlocuirea lui Zinedine Zidane.

Informatiile emisiunii anunta ca Pochettino este singura optiune luata cu adevarat in calcul pana acum de Real Madrid (asa cum de altfel v-a anuntat inca de la inceput si site-ul nostru), dar si ca legatura dintre parti este pastrata aproape zilnic prin intermediari.

Dorinta lui Pochettino este de asemenea clara: tehnicianul vrea sa vina la Madrid, dar fara a-si forta plecarea de la Spurs. Interesul manifestat in schimb de cativa dintre liderii vestiarului blanco l-a determinat conform sursei citate, pana la urma, pe Florentino Perez sa-l sune pe omologul sau, Daniel Levy, presedintele lui Spurs: “Ce facem cu Pochettino, Daniel!”,  l-ar fi interpelat Perez pe seful de pe White Hart Lane anunta #Jugones.

Daca discutiile dintre Perez si Levy vor avansa, Pochettino este mult mai linistit acum, stiind ca are deja parte de sustinerea vestiarului madrilen. Foarte probabil, Real Madrid nu va mai lungi insa prea mult aceasta pista si va incerca sa oficializeze mutarea cat mai repede. In caz contrar se va orienta spre alte tinte.

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap