Mesaj de la grupul “Madridistas Moldova”

Comunitatea fanilor Real Madrid din Moldova a tinut sa transmita salutarile lor calduroase catre unul dintre membrii importanti ai grupului de peste Prut, prin intermediul site-ului nostru (care astazi isi aniverseaza ziua de nastere), dar si catre fanii madrileni din Romania. Bucuria este cu atat mai mare pentru Juntos Ganamos Siempre, cu cat noi consideram Moldova nu doar un popor prieten ci un frate mai mic, pe care istoria l-a mutat dincolo de Prut. Fratii romani din Republica Moldova au inceput sa arate ce isi doresc cu adevarat, avand in vedere ce s-a intamplat la Chisinau in septembrie 2012, iar romanii au salutat si sprijinit mereu aceasta idee. Inainte insa de a politiza aceasta postare, are cuvantul Alexandru Topor, reprezentantul Madridistas Moldova:

“Fiecare dintre noi avem fotbalul in singe si fiecare fiind cu gindul la un anumit club, inima incepe a bate mai tare fiindca acesta e clubul iubit, clubul care te-a marcat emotional, clubul cu care te mindresti. Noi baieti din Rep. Moldova, in care dragostea pentru fotbal ne este infiltrata in singe purtam in suflet clubul pe care-l sustinem, clubul cu cele mai grandioase, marete victorii si o istorie ce te face sa te mindresti de fiecare data cind vine vorba sau gindul despre el. Este vorba despre cel mai bun club din lume, Real Madrid si ne bucuram ca putem impartasi aceasta pasiune intr-o comunitate care tinde sa devina tot mai importanta.

Avind aceeasi dragoste si pasiune si fiind intr un numar destul de mare, noi cei ce ne-am adunat in grupul “Madridistas Moldova” am devenit deja o mare familie. O familie care se strange la fiecare meci al Realului, care sustine echipa noastra de suflet in vremuri bune si rele, care organizeaza meciuri de fotbal cu fanii altor echipe sau care cel putin o data pe saptamana incinge o miuta amicala. In plus, am reusit in aceasta perioada sa aduna si alte activitati interesante precum turnee Fifa cu membrii fan-clubului nostru, un quizz fotbalistic pe tema Real Madrid, iar pe viitor ne propunem sa dezvoltam cat mai multe activitati comune si cu fratii nostri de la Juntos Ganamos Siempre.

Madridistas Moldova
Madridistas Moldova

Ce este insa important este ca la fieare aceste activitati venim cu totii bravi si uniti precum s-a intamplat si in deplasarea de la Lviv unde au jucat Shakhtar si Real Madrid, noi in nr mare deplasindu-ne sa sustinem Realul nostru.

Pentru viitor mai avem o multime de idei si planuri care sper sa ne reuseasca sa le realizam fiind la fel de multi, la fel de uniti, la fel de bravi. Speram sa vina si acea zi cind vor fi oficializati de catre Madrid, deja facind primii pasi in aceasta directie, dar obtinind putine rezultate vom continua sa facem toate demersurile pentru ca acest vis sa se indeplineasca.

Profitind de moment, vreau prin intermediul realmadrid.com.ro si a Juntos Ganamos Siempre sa transmit un mesaj de felicitare unuia din cei ce a fost la baza crearii fan clubului nostru si anume Andries Vasile care azi isi sarbatoreste ziua de nastere. Vasile, din partea mea, si a intregului grup iti dorim multi ani fericiti, noroc, bine si numai bine!!! Bucura ne cit mai des cu secvente video “de acasa” de pe Bernabeu si in curind speram si noi sa te vizitam in Madrid! Sanatate!

Spre final vreau sa multumesc cu sinceritate tuturor membrilor fan clubului Madridistas Moldova pentru ca sunteti activi, ca sunteti bravi, ca sunteti madridisti si nu si in ultimul rind un mare mare multumesc pentru Florin, Costel, Radu si ceilalti frati ai nostri de peste Prut pentru sfaturi, colaborare si ajutor. Speram in curind sa ne cunoastem cu totii si n-ar fi rau sa organizam evenimente comune. Salutari tuturor si Hala Madrid!!!”

Juntos Ganamos Siempre saluta initiativa grupului Madridistas Moldova si transmite de asemenea sincere felicitari pentru Andries Vasile si toti fratii de peste Prut, fata de care ne leaga nu doar pasiunea pentru Real Madrid ci si idealurile comune. La multi ani, succes si Hala Madrid!!!

Despre autor

Tags: ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap