Mourinho a transferat ieri de la Real Madrid: Carlos Lalin a ales Chelsea!

Jose Mourinho a facut ieri un transfer de la Real Madrid. Chelsea Londra l-a convins pe preparatorul fizic Carlos Lalin sa semneze un acord pentru patru sezoane cu gruparea din Premier League. Lalin era vazut drept numarul 1 in club in ceea ce priveste recuperarea jucatorilor madrileni care revin dupa operatii sau accidentari grave si era foarte apropiat de jucatorii primei echipe. Prin mana sa au trecut in ultimii ani jucatori cu mari probleme medicale precum Pepe, Higuain, Varane, Arbeloa sau mai nou Jese Rodriguez. Cu totii au reusit recuperari miraculoase in timp foarte scurt, contrar asteptarilor medicilor de la Sanitas la Moraleja (cel mai recent caz este cazul Jese Rodriguez cu care Lalin a lucrat inclusiv acasa in timpul sau liber).

Relatia buna pe care Lalin (foto stanga langa Ricardo Carvalho) si Mourinho au avut-o in perioada in care portughezul a pregatit-o pe Real Madrid, precum si profesionalismul sau desavarsit l-au determinat pe The Special One sa-si indrepte atentia spre spaniolul care lasa Real Madrid in aceasta vara pentru un contract triplu in Anglia. Nu este prima despartire la acest nivel pe care o sufera Real Madrid. Santiago Lozano, celalalt preparator fizic al primei echipe a parasit si el gruparea blanco in urma cu putine luni din motive personale, in timp ce Ximo Mas a ales sa se intoarca acasa la Levante. Anul trecut, Real Madrid l-a pierdut si pe Luis Serratosa, mana dreapta a lui Carlos Lalin.

In acest moment in club lucreaza Jesus Olmo si Francisco Morate, amandoi fostii fizioterapeuti de la Castilla, promovati la nivelul primei echipe din lipsa de personal.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap