Mourinho vrea sa dea marea lovitura: peste 100 de milioane pentru Gareth Bale

Presa engleza noteaza in mai multe publicatii ca Manchester United este dispusa la inca un efort financiar pentru a-i indeplini ultimul vis lui Jose Mourinho: Gareth Bale.

“Starul galez este marea dorinta a lui Mourinho inca de pe vremea cand o antrena pe Real Madrid, iar Bale juca la Tottenham” scrie The Independent, care puncteaza si altfel: “Griezmann era marea tinta a verii pentru ‘diavoli’, dar cum transferul a devenit imposibil din cauze externe, portita Gareth Bale s-a deschis aproape neasteptat”.

Agentul fotbalistului galez, Jonathan Bartnett a declarat recent ca “nu se pune problema ca Bale sa plece de la Real Madrid” insa din ce in ce mai multe speculatii iau in calcul aceasta oportunitate. “Gareth Bale nu este fericit la Madrid” se arata intr-un articol semnat pe un site al fanilor lui United, in timp ce Star noteaza: “peste 100 de milioane de euro este pregatita United sa achite imediat, intr-o singura transa, gruparii madrilene pentru Bale”.

Bale este piesa lipsa din puzzle-ul lui Mourinho considera si The Sun, care conchide: “Artistul din proiectul gandit de Mourinho trebuie sa poarte deja coroana de rege, iar Bale pare cel mai potrivit pentru asta”. Englezii speculeaza dincolo de aparente: “Martial va fi noul numar 7 de la United, asta pentru ca Bale se pregateste de un transfer pe Old Trafford si va prelua numarul 11” anunta o importanta televiziune britanica la rubrica Gossip.

Chiar daca in acest moment totul pare o simpla speculatie de presa, cei de la MARCA, primul cotidian spaniol care a confirmat din surse interne bomba verii (Neymar la PSG) scrie ca Zinedine Zidane i-a in calcul o despartire de starul galez, daca Real Madrid il aduce pe Kylian Mbappe de la AS Monaco.

Inainte de meciul direct dintre Real Madrid si Manchester United din SUA, Mourinho si Bale s-au imbratisat, iar mesajul portughezului a fost unul categoric. Mai in gluma mai in serios, Jose Mourinho i-a transmis starului galez: “Nu pot sa te cumpar, daca tu nu vrei sa pleci”. Ramane de vazut daca Bale va dori sau nu sa plece de la un Real Madrid tot mai critic de la o zi la alta cu el.

Cei patru ani petrecuti la Real Madrid pana in prezent de Bale sunt sinonimi cu succesul. Galezul a castigat in tricoul blanco opt trofee, dintre care 3 Uefa Champions League, in 2015-2016 fiind inclus de Uefa in echipa ideala a competitiei. Pentru gruparea de pe Santiago Bernabeu, Gareth Bale a adunat pana in prezent 150 de meciuri, a marcat de 67 de ori si a reusit 51 de pase decisive.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap