Numancia – Real Madrid, optimi de finala Copa del Rey

Numancia - Real Madrid

Zidane implineste doi ani la Real Madrid. Iar diseara pe Los Pajaritos cauta sa continuie aventura Madridului in Cupa Spaniei.

  • 8 trofee
  • 84 de victorii
  • 306 goluri marcate
  •  2 ani la Real Madrid
  • 1 singur Zinedine Zidane

In principiu, la Soria, Zidane nu va alinia unsprezecele sau de baza. Ba chiar, o buna parte dintre titulari au fost neconvocati sau vor fi menajati chiar daca sunt in lot.

Si totusi, galezul Gareth Bale, in cautare de minute dupa accidentarile grave din ultima vreme, ar putea fi titular. Cu el in teren, Madridul pare sa arate mai bine, dar nici adversarii pe care Bale i-a infruntat in ultima vreme n-au fost de top. Prestatiile bune la Mondialul Cluburilor si in Cupa Spaniei cu Fuenlabrada contribuie insa la moralul fotbalistului, in timp ce 90 de minute contra Numanciei contribuie la ratia de fitness pe care o cauta.

Ramane insa de vazut daca diseara, de la 22:00 in direct pe DigiSport il vom vedea pe Bale in primul unsprezece. In principiu asa se aude. Zidane se gandeste sa alinieze conform ultimelor informatii urmatoarea formula de joc:

13. Kiko Casilla
19. Hakimi
6. Nacho
3. Vallejo
15. Theo Hernandez
23. Mateo Kovacic
18. Marcos Llorente
24. Dani Ceballos
20. Marco Asensio
11. Gareth Bale
21. Borja Mayoral

In tabara lui Arrasate, ocupanta locului 5 in Segunda Division si una dintre candidatele la promovare in La Liga, nu sunt absente importante. Dar nici nume foarte cunoscute. Jocul de pe Los Pajaritos, contand pentru optimile de finala ale Cupei Spaniei, va fi arbitrat de Estrada Fernandez.

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap