Nume surpriza pe agenda lui Real Madrid: fundasul remarcat de Zidane in 2015

Real Madrid testeaza si alte piste de jucatori tineri, iar majoritatea agentiilor de presa din Portugalia, Spania si Italia, anunta ca pe agenda clubului blanco a intrat un nou nume. Este vorba de tanarul fundas central suedez, Victor Lindelof, de la Benfica Lisabona, un jucator remarcat de Zidane la nationala de tineret a Suediei, cu care a devenit campion European anul trecut in Cehia.

Pe numele sau complet Victor Jörgen Nilsson Lindelöf, jucatorul nascut la Vasteras in Seudia este fundas central, masoara 1.87 cm si a ajuns la Benfica inca din 2012. In sezonul 2015-2016, tanarul fundas central a bifat 15 jocuri pentru lusitani marcat o singura data si a trezit atentia cluburilor FC Barcelona, Manchester United si mai nou, Real Madrid.

Calciomercato subliniaza ca United este dispusa chiar sa-i achite clauza de reziliere a contractului cu Benfica, cifrata la 40 de milioane de euro, suma pe care Real Madrid nu se arata dispusa sa o plateasca pentru fundasul central suedez. Madrilenii spera la o negociere cu Benfica, o negociere in care ar putea fi luata in calcul si repatrierea lui Fabio Coentrao, jucator dorit de Benfica si fotbalist care isi doreste sa se intoarca la echipa sa de suflet.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=be1B7C4QT4Y” rel=”no”]

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap