Warning: is_readable() [function.is-readable]: Unable to find the wrapper "https" - did you forget to enable it when you configured PHP? in /home/realmadr/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mashsharer/includes/header-meta-tags.php on line 286
Thu. Oct 17th, 2019

O JOGO: Fabio Coentrao dorit de Benfica Lisabona

Conform cotidianului portughez O JOGO, Benfica Lisabona continua sa fie interesata de repatrierea fundasului Fabio Coentrao. Lusitanii ar dori sa-l imprumute pentru un sezon pe Coentrao, iar presedintele Luis Filipe Vieira a purtat discutii in acest sens cu Directorul General de la Real Madrid, Jose Angel Sanchez si cu presedintele Florentino Perez.

Principalul obstacol in calea transferului ar fi conform sursei citate salariul mare pe care Coentrao il are pentru fotbalul portughez, Benfica incercand sa suporte doar o parte din acesta. Aceeasi sursa sustine ca Real Madrid nu ar spune nu unui imprumut cu optiune de cumparare a lui Coentrao pentru ca Rafa Benitez si l-ar dori pe Ricardo Rodriguez de la WfL Wolfsburg. Coentrao agreaza si el revenirea la Benfica, echipa al carei fan infocat este inca din copilarie.