O noapte de lacrimi, bucurie si confidente: un vestiar mai unit ca niciodata!

zidane-florentino-2016

Dezvaluiri spectaculoase obtinute de Tomas Gonzalez Martin, jurnalist al cotidianului ABC. Martin, cunoscut in presa spaniola pentru relatiile apropiate de oamenii de comunicare de pe Santiago Bernabeu in special, Emilio Butragueno, dezvaluie in editia tiparita din 30 mai 2016 cateva detalii mai putin cunoscute din ceea ce a urmat in timpul si dupa castigarea La Undecima.

Florentino Perez stia ca inamicii sai abia asteapta esecul de la Milano pentru a gasi un nou prilej de a-i ataca gestiunea. Pariul numit Zinedine Zidane a fost unul extrem de riscant, francezul fiind considerat optiunea exclusiva a lui Florentino Perez in iarna. Acest lucru s-a mai intamplat o singura data de la revenirea sa in 2009, cand Florentino a mers cu orice pret, din proprie iniativa, pe mana lui Mourinho. Dar Zidane a confirmat si l-a surprins chiar si pe Florentino Perez prin ceea ce a reusit in cateva luni la Real Madrid. “Zidane mi-a zis dupa finala: Presi, ti-am promis Undecima, iat-o! Si asa a fost” a marturisit chiar Florentino in mod public.

“Alvaro Arbeloa, coge la orejona!”

Arbeloa si-a trait ultimele momente in calitate de jucator la Real Madrid la intensitate maxima. Tomas Gonzalez Martin dezvaluie si ce s-a intamplat la Milano:” Arbeloa a fost al treilea antrenor al echipei pentru Zidane. I-a luat deoparte pe Lucas si Marcelo si i-a calmat inainte de loviturile de departajare. Si-a ajutat alti doi colegi in momentele individuale de concentrare dinaintea penalty-urilor, inclusiv pe Cristiano. A fost primul care a sprintat spre lusitan dupa marcarea golului decisiv. Vestiarul nu l-a uitat si i-au cantat impreuna alaturi de Zidane: “Alvaro Arbeloa, coge la orejona”.

Nu toti fotbalistii pareau multumiti dupa Milano. Unii dintre ei erau afectati ca n-au jucat, cel mai evident fiind Jese Rodriguez. Dar a fost incurajat de colegi si acest lucru s-a vazut. Nacho, care inainte de meci a devenit tata a primit si el un cantec din partea coechipierilor: “Nacho, Nacho, padre de la Champions”. Apoi Sergio Ramos a dat tonul altuia: “MiniNacho, ha llegado, otro madridista mas en la Undecima!”

“James quedate!”

Accidentarea lui Carvajal i-a furat minutele lui James care conform jurnalistului Tomas Gonzalez Martin urma sa fie introdus pe parcurs de catre Zidane. La finalul jocului, chiar pe teren, Zizou si-a imbratisat decarul si i-a transmis: “Contez pe tine pentru sezonul viitor, nu vreau sa pleci, ok?”. Raspunsul lui James a fost se pare unul pozitiv, mai ales ca oficialii blanco i-au transmis ca au incredere in el. Coechipierii nu l-au uitat si atat in vestiar, dupa meci, cat si in avion, la semnalul lui Sergio Ramos si Cristiano Ronaldo au cantat: “James quedate, James quedate, Jameees quedateee” spre surprinderea columbianului. Acesta le-a si multumit in discursul de pe Bernabeu: “sunt mandru ca sunt colegul acestor fotbalisti extraordinari, dar ceea ce ramane aici in sufletul meu este ca acesti baieti sunt si niste oameni extraordinari”

“Lucas este nascut pentru Real Madrid”

Scandarea “Lucas seleccion” s-a nascut in vestiarul blanco chiar pe San Siro. Tonul a fost dat de Alvaro Arbeloa, urmat imediat de cochiepierii sai. “Are charisma de castigator. Crescut in cantera, are sangele blanco. A demonstrat-o inclusiv la seria penalty-urilor cand i-a transmis lui Zidane ca vrea sa bata primul.” spune Tomas Gonzalez Martin. Si Zidane l-a laudat. Atat public cat si staff-ului sau:” Este nascut pentru Real Madrid!” le-a marturisit francezul lui Bettoni et comp.

“Casemiro, eres el mejor, el mejor, el mejor!”

Brazilianul Casemiro se bucura de o simpatie deosebita intre colegii sai. Adus in vara de la FC Porto, Case a devenit titular indiscutabil pentru Benitez si mai apoi pentru Zidane. Chiar si Simeone i-a remarcat contributia extraordinara in ceea ce inseamna astazi Real Madrid. Colegii sai l-au surprins in vestiar la Milano. In timp ce se schimba, imediat dupa scandarile la adresa lui Alvaro Arbeloa, Casemiro a fost salutat de colegi cu acest cantec: “Casemiro, eres el mejor, el mejor, el mejor!”

Sergio Ramos: “Presi, stii ca maine trebuie sa maresti prima, nu?”

Capitanul este vocea vestiarului. Toti coechipierii sai au incredere deplina in ceea ce face si spune Sergio Ramos. La finalul partidei de la Milano, Sergio Ramos a fost de departe campionul glumelor. Si-a cantat singur melodia: “Y mete un gol, Sergio Ramos mete un gol!”, a dat tonul scandarilor pentru cativa dintre colegii sai si nu i-a uitat pe adversari: “Jugadores, jugadores, Hemos venido a ganar, que se enteren los indios quien manda en la Capital!!!!”Cand Florentino a venit sa-i felicite pe baieti, Ramos a dat si tonul scandarilor pro-presedinte, pentru ca apoi sa-i transmita cu umor: “Presi, stii ca maine iti voi cere mai multi bani pentru baieti, nu?”.

Despre autor

Tags: , , , , , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap