OFICIAL: Casemiro se intoarce la Real Madrid

Una dintre primele decizii ale noului antrenor madrilen, Rafa Benitez a fost pusa astazi in practica. Real Madrid a anuntat intr-un comunicat oficial ca a decis sa isi exercite optiunea de rascumparare in cazul fotbalistului brazilian, Casemiro, de la FC Porto.

Portughezii isi exprimasera disponibilitatea de a achita 16 milioane de euro pentru a-l transfera definitiv, insa conform contractului incheiat intre parti, Real Madrid a pastrat optiunea de rascumparare a fotbalistului si va achita 7,5 milioane de euro pentru a-l aduce inapoi pe Santiago Bernabeu.

Casemiro, in varsta de 23 de ani, a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei lui Lopetegui in sezonul recent incheiat, bifand 41 de jocuri si 4 goluri in tricoul lui Porto. Rafa Benitez il apreciaza pe mijlocasul brazilian pe care a incercat sa-l transfere (fara succes) in vara anului trecut pe San Paolo. Brazilianul a fost cumparat in 2013 de Real Madrid de la Sao Paolo si a debutat pentru gruparea blanco pe 20 aprilie 2013 intr-un meci cu Betis Sevilla in perioada Jose Mourinho. Fost international de tineret, Casemiro este convocat de selectionerul brazilian Dunga pentru Copa America 2015 Chile.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap