OFICIAL: Cristiano Ronaldo nu joaca la Vallecano, dar este apt pentru Manchester

“Nu” in La Liga, “da” in Champions League. Cristiano Ronaldo nu va putea evolua sambata contra lui Rayo Vallecano, dar va fi prezent marti in Liga Campionilor cu Manchester City dupa ultimele investigatii facute astazi. Batalia de la Vallecas care ii asteapta pe vikingi se va desfasura fara cel mai important jucator merengue, dupa ce Cristiano Ronaldo a fost anuntat astazi ca trebuie sa faca pauza. Supraincarcatura musculara de care sufera super starul lusitan il impiedica pe Cristiano sa evolueze contra trupei lui Paco Jemez. Din fericire, Ronaldo va fi apt pentru deplasarea de la Manchester se arata intr-un comunicat al clubului Real Madrid.

Ronaldo a bifat in acest sezon 3959 de minute in 44 de jocuri, perioada in care a punctat de 47 de ori si a pasat de alte 15 ori decisiv. Lusitanul are 16 goluri marcate in 10 meciuri de Liga Campionilor si alte 31 de goluri in 34 de jocuri in La Liga. 7 dintre golurile sale din acest sezon au fost marcate din postura atacantului de careu, iar 4 din pasele sale decisive au venit din acelasi rol. Anul trecut, Cristiano a bifat 54 de meciuri si a marcat de 61 de ori in 4638 de minute, dar in urma cu doi ani a jucat mai putin reusind 51 de goluri in 47 de meciuri, o performanta pe care teoretic o poate depasi in acest sezon.

[ms_featurebox style=”1″ title_font_size=”18px” title_color=”#000000″ icon_circle=”no” icon_size=”46px” title=”Cum va arata Real Madrid cu Rayo” icon=”fa-video-camera” alignment=”left” icon_animation_type=”flash” icon_color=”#dd3333″ icon_background_color=”” icon_border_color=”” icon_border_width=”” flip_icon=”none” spinning_icon=”no” icon_image=”” icon_image_width=”” icon_image_height=”” link_url=”” link_target=”_blank” link_text=”Read More” link_color=”” content_color=”#000000″ content_box_background_color=”#ddb16e” class=”” id=””]4-4-2: Keylor – Danilo, Pepe, Ramos, Nacho – Kroos, Modric, James, Isco – Bale, Benzema.[/ms_featurebox]

Despre autor

Tags: ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap