OFICIAL | Real Madrid l-a transferat pe Eder Militao de la FC Porto

UPDATE:

Real Madrid a anuntat oficial transferul lui Eder Militao de la FC Porto. Brazilianul in varsta de 21 de ani va incasa un salariu de 5 milioane de euro pe sezon, iar FC Porto va primi 50 de milioane de euro, atat cat inseamna clauza de reziliere a fotbalistului. Militao intrase in ultimele saptamani si pe lista cluburilor Manchester United si FC Liverpool. Fundasul nascut la Sertaozinho poate evolua atat in banda dreapta, cat si ca fundas central si va reprezenta inca o solutie defensiva pentru Zinedine Zidane care si-a dat acordul pentru mutare. Vallejo se va desparti in vara de Real Madrid urmand a fi imprumutat sau transferat cu clauza de rascumparare. 6.5 milioane de euro din cele 50 directionate spre Porto merg insa la Sao Paolo, club care l-a format pe Militao.


Real Madrid cauta solutii pentru intarirea defensivei si a reusit, conform informatiilor de ultima ora venite din Spania, sa-l transfere pe Eder Militao, fundas brazilian de la FC Porto.

Urmarit si de rivala FC Barcelona, dar si de fortele din Manchester, City si United, Militao va juca se pare la Real Madrid. Nu va ajunge pe Bernabeu in aceasta iarna, ci abia din vara.

Gruparea blanco va plati pentru el nu mai putin de 50 de milioane de euro, adica atat cat este clauza de reziliere a fundasului in varsta de 21 de ani. Daca nu se grabeste, clauza fotbalistului creste la 75 de milioane de euro, conform contractului sau cu FC Porto.

Doar 4 milioane de euro a platit FC Porto pentru fundasul care a fost prezentat drept “noul Pepe”. Sao Paolo, echipa de la care provinte Eder Militao va incasa un procent de 10% din tranzactie.

Cine este Eder

Pe numele sau complet Eder Gabriel Militao, fundasul in varsta de 21 de ani poate evolua pe patru posturi: fundas dreapta, fundas central dreapta, fundas central stanga sau mijlocas defensiv.

Masoara 1.86 de centimetri si a jucat in acest sezon 24 de meciuri la FC Porto, pentru care a marcat doua goluri si a dat alte doua pase de gol.

Eder are o selectie in nationala Braziliei, dar este considerat viitorul lider al Selecao.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap