Osasuna – Real Madrid, reacții după meci

Un meci ce nu trebuia jucat, după cum a spus Zinedine Zidane, sintetizează perfect senzația de după acest meci. Cu 3 ore de așteptat în avion la plecare, în incertitudine deoarece toate zborurile erau anulate în acel moment pe Barajas, cu gândul că nu vor avea cum să se întoarcă acasă, ceea ce până la urmă s-a și întâmplat, echipa urmând să plece direct la Malaga pentru a disputa primul meci din Supercupa Spaniei.

Cu toate astea, Real Madrid se pare că nu a solicitat oficial în niciun moment anularea partidei ci maxim devansarea ei pentru ora locală 16.15, lucru ce nu a putut fi făcut din cauza televiziunilor. În același timp, echipa locală a avut montat un sistem de încălzire a gazonului ce l-a făcut practicabil cel puțin la început.

Despre meci sunt puține de zis, am avut 2 goluri anulate corect, câteva faze bune de poartă cu Asensio în prim plan, jucător schimbat inexplicabil atât de repede. Mulți jucători nu contează pentru Zinedine Zidane, atacul se bazează exclusiv pe Karim Benzema și prezența lui Ramos în careu după minutul 70 dacă suntem în dezavantaj, Hazard nu aduce încă nimic.

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap