Pablo Laso: “ Am obtinut o performanta istorica pentru Real Madrid”

Antenorul echipei de baschet a lui Real Madrid, Pablo Laso, a vorbit despre cucerirea Cupei Intercontinentale. Tehnicianul s-a aratat bucuros, pentru ca a reusit sa obtina pentru clubul sau un trofeu atat de important si a laudat efortul jucatorilor, cu atat mai mult cu cat unii dintre ei de abia jucasera finala Eurobasket, cu o saptamana in urma.

           Sunt foarte multumit, personal, dar si mai mandru sunt pentru jucatorii mei, pentru ceea ce au reusit sa faca, apreciez efortul incredibil. Pentru noi, acest trofeu este extrem de important si suntem incantati ca am reusit sa il aducem la Madrid.

           Sper ca lumea, acum, sa isi aminteasca despre aceasta echipa ca despre Realul lui Reyes, Llull, Sergio Rodriguez, Nocioni, al tuturor celor care ne-au ajutat, pe parcursul intregului sezon. Am stiut sa mentinem un inalt nivel profesional pe toata aceasta durata, am ramas in competitie cu ambitie, iar acesta este aspectul pe care il apreciez cel mai mult. Am un grup care a demonstrat caracter pentru a castiga acest trofeu.

           Acum o saptamana, aveam sase jucatori implicati in finala Eurobasket si alti doi in Tuneul Americii, iar ei s-au intergat, cu toate acestea, foarte bine. Stiam ca va fi complicat sa evoluam impotriva lui Bauru pe terenul lor, insa au avut castig de cauza caracterul si faptul ca am tratat foarte serios intalnirea, inca din primul minut. Nu am jucat un baschet perfect, insa fanii s-au bucurat de o mare finala intercontinentala .

           Nu pot spune daca a fost cea mai complicata finala, pentru ca toate meciurile de acest gen sunt complicate. Este, oricum, destul de greu sa ajungem in acest moment al competitiei si raman cu senzatia unei mari victorii si cu sentimentul ca impreuna am facut acest drum minunat.

           E important ca in acelasi sezon acest club a dat campionii mondiali la fotbal si la baschet. E un moment istoric pentru Real Madrid. Mi-ar placea sa stiu ca oamenii valoreaza eforturile pe care aceste doua echipe le-au facut pana a ajunge aici.

           Nocioni are calitati care nu se intalnesc asa usor la un jucator de baschet. Atunci cand l-am adus la Real stiam ca poate impartasi celorlalti caracterul sau, la fel ca jocul sau minunat. Am fost mereu constienti de valoarea pe care ne-o poate aduce. Intreaga echipa apreciaza faptul ca Nocioni este alaturi de noi.

 

 

Despre autor

Tags: , ,

bembiluna

bembiluna

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap