Peña Juntos Ganamos Siempre Romania pe Facebook

Peña Juntos Ganamos Siempre Romania a lansat grupul cu acelasi nume pe Facebook, daca doriti discutati despre Real Madrid, peña noastra (orice tine de idei, planuri, intrebari, discutii deschise, libere) , viitoarea emisiune Minutul 93 (puteti propune subiecte de emisiune, ridica probleme, pune intrebari moderatorilor, lansa dezbateri), intalniri pentru a viziona partidele RM si fotbal in general (in functie de localitatea in care traiti sau in ceea ce priveste deplasarile la meciuri), intrati aici:  

https://www.facebook.com/groups/PenaJGS/

Regulamentul grupului:

Regulament

1. Fiecare membru al grupului este rugat sa foloseasca un limbaj decent, fara injurii. Orice abatere de la aceasta regula va fi sanctionata: – la prima abatere – atentionare publica si stergerea mesajului, la cea de-a doua, banarea membrului.

2. Dorim sa promovam calitatea, asa ca va rugam sa nu postati stiri sau articole din: -presa romaneasca -tabloide (ex. Daily Star, Express, s.a.m.d), site-uri si blog-uri obscure -site-uri si pagini gen troll football De asemenea, v-am ruga sa nu postati in exces videoclipuri, gif-uri, vines, etc.

3. Fara spam. La prima abatere veti fi exclusi din grup.

4. Incurajam discutiile despre tot ce inseamna Real Madrid, pena JGS, site-ul nostru, emisiunea Minutul 93, deplasari la Madrid, intalniri pentru a viziona partide RM, etc. Discutiile despre fotbalul european sunt permise dar nu incurajate. Discutiile despre fotbalul romanesc vor fi sterse. Discutiile off topic sunt permise in limita bunului simt.

5. Va rugam sa nu postati articole de pe realmadrid.com.ro. Dorim ca discutiile pe marginea subiectelor postate pe site sa aiba loc acolo. Acest grup nu este un inlocuitor al site-ului.

(Acest regulament poate fi modificat si actualizat)

Va multumim pentru intelegere!

 

Pe pagina oficiala a Asociatiei si site-ului nostru se vor posta in continuare articole si subiecte interesante. Pentru a accesa pagina oficiala puteti intra pe urmatorul link: 

https://www.facebook.com/juntosganamosiempre

 

 

Va asteptam! Juntos Ganamos Siempre!!

Despre autor

Tags: ,

Alex

Alex

"Cuando esté en el lecho de muerte, pido a Dios que me deje un último momento de lucidez para dirigirme a la Prensa y decirles: sois todos unos hijos de puta"

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap