Pericolul Guardiola: Bayern interesata de Raphael Varane

Conform informatiilor venite din Spania, antrenorul lui Bayern Munchen, Josep Guardiola, s-a intalnit la Munchen cu reprezentatul fotbalistului madrilen, Raphael Varane.

Intalnirea care a avut loc la restaurantul Geisels Werneckhof din capitala bavareza a avut scop informativ. Mai exact, Guardiola s-a interesat in ce conditii ar putea sa-l cumpere pe Varane de la Real Madrid, profitand de faptul ca internationalul francez este nemultumit de situatia sa de la campioana Europei.

Varane este vazut ca un jucator de baza in viitorul apropiat pe Santiago Bernabeu, insa tanarul fundas blanco nu pare multumit de faptul ca este mai mult rezerva unor jucatori ca Sergio Ramos sau Pepe. Cu toate ca oficialii madrileni se arata increzatori in continuitatea jucatorului francez, informatiile din ultima vreme sunt tot mai nelinistitoare: Varane vrea sa joace si considera ca in acest moment nu e cu nimic mai prejos decat contracandidatii sai pe post.

Atat Guardiola, cat si Jose Mourinho sunt fani mai vechi ai francezului, iar spaniolul pare dispus la orice sacrificiu pentru a-l tenta pe Varane cu un transfer pe Allianz Arena. Cu toate ca pentru Florentino Perez, Varane este netransferabil, conform primelor informatii, Pep Guardiola ar fi dispus sa ofere 45 de milioane de euro pentru Varane, sau 30 de milioane si Javi Martinez la schimb.

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap