Presa din Portugalia anunta bomba: “Cristiano va pleca de la Real Madrid”

CR7

“Cristiano va pleca de la Real Madrid”. Asa incepe cotidianul portughez RECORD editia sa tiparita de astazi. Portughezii anunta ca decizia e “ireversibila” si ca este motivata de “neimplinirea promisiunilor facute de Florentino Perez”.

RECORD anunta astazi pe prima pagina ca Ronaldo a luat decizia de a parasi Real Madrid. Cei de la MARCA sustin de asemenea ca, Directorul General al lui Real Madrid, Jose Angel Sanchez, a avut o discutie cu agentul Jorge Mendes, in care l-a anuntat pe acesta ca “Real Madrid nu va putea mari salariul la 30 de milioane de euro”.

Cei de la RECORD intaresc stirea din MARCA si anunta: “Nu este vorba de nivelul financiar, pentru ca Ronaldo incaseaza peste 65 de milioane de euro pe an garantat, ci mai degraba despre lipsa de recunoastere a statutului sau”. In conditiile in care Real Madrid sustine ca nu are forta financiara pentru a-i plati lui Ronaldo salariul suplimentat, dar zi de zi apar informatii legate de sumele exorbitante pe care Madridul le pregateste pentru Neymar, portughezul se simte “dat la o parte” noteaza RECORD. “Franta, Italia sau Anglia sunt posibilele destine ale lui Cristiano” noteaza publicatia citata, daca intr-adevar se va confirma plecarea legendarului septar blanco de pe Bernabeu.

Edu Aguirre: “Florentino a promis ceva si n-a respectat”

Jurnalistul Edu Aguirre, un apropiat al lui Cristiano Ronaldo a explicat aseara in cadrul emisiunii El Chiringuito situatia lui Cris: “Este afectat vizibil. Nu este o chestiune de bani, ci una de principiu. Florentino nu si-a respectat promisiunea facuta in iarna si asta il face sa creada ca Real Madrid cauta portita prin care poate scapa de el” a anuntat Aguirre.

“In iarna, Real Madrid l-a anuntat verbal ca la finalul sezonului contractul sau va creste la 30 de milioane de euro pe an. Era mesajul prin care Cristiano trebuia sa fie linistit si sa-si continuie sezonul care in acel moment arata fabulos. Inainte de finala de la Kiev insa, Florentino l-a anuntat ca vor mai discuta in privinta salariului. La discutia cu Mendes de ieri, Real Madrid i-a oferit o crestere salariala de 1 milion de euro, adica de 21 de milioane pe an. O “crestere” pe care Cristiano a considerat-o ofensatoare. Pentru ca la Cristiano nu e vorba de suma efectiva de bani ci de recunoasterea statutului sau. De dorinta de a se simti in continuare dorit si apreciat la Madrid. Situatia e mai complicata decat credeam. Real Madrid a promis ceva si nu s-a tinut de cuvant. Ceea ce-l face sa se gandeasca la faptul ca Madridul cauta sa scape de el” a continuat Edu Aguirre.

Cristiano da 40% din drepturile sale de imagine clubului

Spre deosebire de Leo Messi care incaseaza 90% din drepturile sale de imagine sau de Neymar, care atinge acelasi prag, Cristiano, cel mai bine platit sportiv din lume cand vine vorba de publicitate, acorda Realului 40% din drepturile sale.

La salariul de 20 de milioane de euro anual pe care il incaseaza la Madrid, aceasta cifra pica precum o bomba. Ronaldo a realizat anul trecut venituri de 49 de milioane de euro din publicitate pana in luna septembrie. Asta inseamna ca la Madrid au ajuns aproximativ 20 de milioane din drepturile sale de imagine. Cu alte cuvinte, CRISTIANO RONALDO SI-A PLATIT SALARIUL SINGUR! Evident, nu este o explicatie profesionista, dar e cat se poate de logica!

De regula, Cristiano depaseste pe an 60 de milioane de euro din publicitate, iar in contextul in care da 40% din drepturile sale Realului, pretentiile sale nu sunt deloc exagerate.

Despre autor

Tags: , , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap