Presa spaniola a aflat care este tinta lui Zinedine Zidane pentru linia mediana

Cotidianul AS scrie ca danezul Christian Eriksen s-a transformat intr-una dintre prioritatile echipei madrilene pentru vara acestui an.

Internationalul lui Tottenham Hotspur nu si-a prelungit inca acordul cu gruparea de pe Tottenham Stadium si asteapta ca negocierile dintre Real Madrid si actuala sa echipa sa se termine favorabil.

Sursa citata scrie ca mijlocasul danez este vazut de Zinedine Zidane drept inlocuitorul perfect pentru Luka Modric. Mai mult, Zidane ar fi solicitat transferul sau si inainte sa o paraseasca pe Real Marid in vara trecuta. Atunci insa, madrilenii au primit un raspuns socant de la Daniel Levy, presedintele clubului britanic. El a solicitat 250 de milioane de euro pentru mijlocasul danez, o suma la care Real Madrid a inchis imediat discutiile.

De aceasta data, lucrurile pot fi diferite. Eirksen mai are un an de contract cu gruparea antrenata de Mauricio Pochettino si a refuzat deja propunerea de prelungire a acordului sau cu Spurs. Danezul a cerut un salariu de 10 milioane de euro stagional, suma pe care Tottenham nu este dispusa sa o atinga. In acest moment, Christian este platit cu “doar” 4 milioane de euro pe an, unul dintre salariile decente de la Spurs, dar nicidecum la nivelul statutului pe care il are danezul in Premier League si in echipa lui Pochettino.

Eriksen la Real Madrid poate deveni una dintre mutarile verii, mai scrie AS, care subliniaza insa ca danezul este dorit si de FC Barcelona, de Manchester United si de Juventus Torino. Real Madrid este dispusa sa plateasca 55 de milioane de euro pentru el, dar suma ramane una mica pentru pretentiile lui Levy.

Despre autor

Tags: ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap