“Presi, daca eu sunt problema, plec!” » Zidane, convins de Florentino sa nu renunte

zidane-florentino-2016

Madridul nu traverseaza un moment extraordinar, iar eliminarea din Cupa Spaniei a zguduit din tatani usile birourilor de pe Concha Espina.

In plina criza in campionat, amenintata de PSG in Champions League si proaspat elminata din Copa del Rey de Leganes, gruparea blanco a aratat semne bune prin ultimele doua succese: 7-1 cu Deportivo si 4-1 la Valencia.

Si totusi, presa spaniola dezvaluie un episod mai putin cunoscut de dupa partida cu Leganes. Antrenorul Zinedine Zidane ar fi purtat o discutie tete-a-tete cu presedintele Florentino Perez si i-ar fi transmis acestuia: “Presi, daca eu sunt problema, am sa plec imediat! Eu nu tin de scaunul meu pentru a face rau clubului”.

Tehnicianul francez a fost linistit imediat de presedinte, care l-a anuntat ca are intreg sprijinul sau in toata aceasta perioada dificila, in care rezultatele si jocul nu-l ajuta pe Zizou.

Si cei de la OKDiario sustin ca oficialii merengue sunt convinsi ca Zidane este in continuare omul potrivit pentru a conduce Real Madrid, indiferent de rezultatele proaste din aceasta perioada. Cu toate acestea, anumite surse din apropierea clubului au explicat pentru OKDiario ca “dubla” cu PSG l-ar putea face chiar pe Zidane sa-si anunte plecarea, daca nu imediat, in vara.

In cazul in care omul care a adus 8 trofee din 10 posibile in doar doi ani la Real Madrid va decide sa plece, Florentino Perez are ca prima optiunea aducerea lui Joachim Low, selectionerul Germaniei. Alte doua variante vehiculate pentru preluarea echipei sunt Mauricio Pochettino si Jose Maria Guti. Florentino il place si pe Jurgen Klopp, dar germanul nu pare sa fie dorit de Consiliul de Administratie al clubului.

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap