Probleme pentru Ancelotti: si-a pus conducerea in cap

Carlo Ancelotti, tehnicianul lui Real Madrid

Carlo Ancelotti isi complica viitorul la Real Madrid. Situatia italianului devine tot mai complicata dupa ultimele rezultate, iar linistea aparenta pe care o afiseaza pare sa fie aruncata in aer dupa ultimele evenimente produse in decurs de o saptamana. Viitorul sau depinde acum de rezultate, chiar daca Florentino Perez si-ar dori ca antrenorul sa isi duca la bun sfarsit contractul semnat in vara anului trecut. Mai multi membrii ai Consiliului de Aministratie al clubului blanco sunt nemultumiti de ceea ce arata Real Madrid in prezent, iar infrangerea suferita in fata Sevillei pune si mai multa presiune pe cuplul Perez-Ancelotti.

Real Madrid nu considera inca pierduta lupta pentru La Liga, chiar daca acum nu mai depinde doar de rezultatele sale. In birourile de pe Santiago Bernabeu se considera ca niciuna din echipele care devanseaza Real Madrid in fruntea clasamentului nu va face punctaj maxim in ultimele opt etape ale campionatului, astfel ca Madridul trebuie sa castige tot si in opinia oficialilor blanco poate fi campioana. Aceeasi oameni din conducerea clubului considera insa ca Real Madrid are la dispozitie cel mai bun lot de jucatori pe care l-a avut acest club in ultimii 30 de ani, astfel ca un eventual an fara trofee i-ar fi fatal lui Carlo Ancelotti. Italianul nu va primi sprijinul oficialilor blanco nici macar daca va cuceri, asemenea lui Mourinho, doar Cupa Spaniei (Real va juca finala Cupei contra Barcelonei), obiectivele trasate fiind clar: La Liga sau La Decima.

Consiliul de Administratie al clubului Real Madrid a avut in cursul acestei saptamani o intalnirie neoficiala in biroul presedintelui Florentino Perez. Se pare ca problema unanim expusa ar fi problema pe care Madridul o afiseaza atunci cand joaca impotriva echipelor puternice, Ancelotti clacand in duelurile cu Barca si Atletico Madrid si oferind replici palide in deplasarile de la Valencia, Sevilla sau Bilbao. Mai mult, se pare ca si antrenorul italian s-ar simi deceptionat de ultimele intamplari. Italianul nu intelege cum echipa a facut doi pasi atat de mari in spate in numai sase zile, confesandu-se presedintelui Perez la finalul deplasarii de la Sevilla.

Se pregateste Zinedine Zidane

Aproape sigur, daca nu va cuceri niciun trofeu in acest sezon, Carlo Ancelotti si Real Madrid vor intrerupe colaborarea, fiind sanse destul de reduse ca presedintele Florentino Perez sa se opuna deciziei unanime a membrilor Consiliului de Adminitratie al clubului. In zona nobila de la Bernabeu se vorbeste tot mai des si despre succesorul italianului, care ar putea fi nimeni altul decat secundul sau, Zinedine Zidane, legenda madrilenilor de pretutindeni.

 

”┬áCei mai importanti oameni din Consiliul de Administratie al clubului Real Madrid sunt: Florentino Perez (Presedinte), Alfredo di Stefano (Presedinte de onoare), Fernando Fernandez Tapias (prim vice presedinte), Eduardo Fernandez de Blas (Al doilea vice presedinte), Enrique Sanchez Gonzalez (Secretar), Jose Angel Sanchez (Director General), Manuel Redondo (Director), Jose Luis Sanchez (Director pentru probleme sociale”

Despre autor

Tags: ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap