Probleme pentru Ronaldo: OUT cu Almeria, sanse pentru finala Cupei Spaniei?

Alerta maxima in jurul lui Cristiano Ronaldo. Super starul portughez va rata aproape sigur partida de campionat cu Almeria, insa staful medical blanco incearca sa-l puna pe picioare pentru finala Cupei Regelui Spaniei programata miercuri, 16 aprilie 2014, la Valencia.

Cristiano Ronaldo a cerut la pauza meciului de la Dortmund sa fie lasat sa intre pe teren, vazand de pe banca dezastrul prin care se pregatea sa treaca echipa sa. “Pur si simplu n-a putut, Ancelotti l-ar fi vrut si el in teren, dar era practic imposibil sa joace marti. Avea glezna umflata. Practic medicii se alarmau de fiecare data cand Ronaldo se ridica de pe banca pentru a-si incuraja echipierii, de teama unei agravari a situatiei sale. De jucat, chiar nu se punea problema” confirma si jurnalistul Jose Ramon de la Morena.

Portughezul face eforturi uriase sa evolueze miercuri in finala Cupei Spaniei. Daca in partida cu Almeria, cel mai probabil va fi menajat, stafful blanco are sperante ca portughezul va fi apt pentru finala de miercuri de pe Mestalla: “Le-a transmis deja medicilor blanco, mai in gluma, mai in serios, ca ar fi bine sa-l puna pe picioare pana la ora finalei, altfel isi va asuma riscul de a evolua intr-un picior in acel meci” a precizat acelasi Morena. Cristiano Ronaldo este golgeterul campionatului spaniol in acest moment dar si golgeterul Uefa Champions League.

Despre autor

Tags:

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap