PSG – Real Madrid 3-0. O opinie si nimic mai mult

De obicei nu ma aventurez sa scriu ceva aici după o înfrângere, de teama sa nu spun vreo prostie la nervi, dar de data asta ma risc.

Nu am absolut nicio speranță de la echipa noastră, nu doar sezonul acesta, ci in perioada urmatoare. Speram enorm ca Zizou va face ceea ce sperăm cu toții, adica sa schimbe aceasta echipă care nu mai are suflu, motivare, chef, nimic. Nimic. Ei bine, nu face nimic Zizou. 300 milioane dati pe jucatori de care nu aveam nevoie si niciun jucător care sa isi aduca 1% aport la aceasta schimbare mult asteptata.

Asteptam ceva, dar ce?

Anul trecut, cand a venit Lope si am fost atât de slabi, am spus că eram curios sa vad lotul nostru fără Ronaldo dar antrenat de Zizou. Ei bine, il vad acum si e la fel de rau ca cel de anul trecut antrenat de Lope. În continuare, rezist tentației de a crede că tot Real Madrid din ultimii ani a fost DOAR Ronaldo, dar pare ca băieții ăștia vor sa ma convinga. Si nu mai au mult. Ar fi o mare durere pentru mine sa realizez ca suntem atât de slabi incat sa stam exclusiv într-un jucător, oricât de cel mai mare e el.

Il iubesc pe ZZ pentru tot ce a fost si pt tot ce e. Nu o sa ii cer vreodata demisia, dar am o senzatie rușinoasă de neputință cand ma uit la meciurile din acest sezon. Mai grav, nu am nicio speranță că poate să iasă ceva, nici macar contra unei echipe ca Levante, dar contra granzilor. Mi-e sincer frica de ce ne asteapta. Si asta într-un sezon in care nu aveam nicio așteptare.

Aia e.
Astept cat o fi nevoie sa ne revenim, sper doar sa nu asteptam un nou Ronaldo.

Hala Madrid!!!

Opinie de Adrian Andrei

Despre autor

Tags: ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap