Rafa Benitez: “Cristiano Ronaldo este cel mai bun fotbalist al lumii!”

Rafa Benitez a analizat la finalul partidei cu Sahtior Donetk prestatia elevilor sai si rezultatul final al jocului de pe Bernabeu. Aflat la cel de-al treilea succes intr-un meci oficial pe banca albilor din patru meciuri, Benitez a laudat-o pe Sahtior: “N-a fost deloc un meci usor, sunt o echipa care paseaza bine si o controleaza bine. In plus Sahtior e o echipa care se deschide si te incurca din acest punct de vedere in ideea ta de a controla meciul. Au un contraatac bun, insa dincolo de toate aceste aspecte, noi am facut un joc bun, in care ne-am creat multe oportunitati de gol. Avem pofta de joc si asta ma bucura, in plus, inca nu am primit gol, iar aspectul asta ma bucura si mai mult. Singura parte proasta dupa acest joc este situatia celor trei jucatori accidentati” a spus Benitez.

Antrenorul madrilen a explicat si alegerea inlocuitorului lui Bale: “L-am introdus pe Kovacic pentru ca lateralii urcau deja foarte mult, iar el este obisnuit sa coboare intre linii, sa stranga, sa primeasca si sa redistribuie. Am cautat amplitudine prin introducerea sa si cred ca s-a descurcat minunat” a marturist Rafa, dupa ce in prima repriza l-a schimbat pe accidentatul Gareth Bale cu internationalul croat, Mateo Kovacic. In ceea ce priveste viitorul inlocuitor al galezului, care inca nu se stie cat va lipsi, Benitez a precizat: “Daca nu este disponibil, pozitia este deschisa pentru oricine. Asta am luat decizia de a-l folosi pe Mateo Kovacic, dar a fost o decizie care a depins de adversarul pe care il aveam in fata. Pe viitor, Jese, Cheryshev sau chiar Lucas pot juca in locul sau, fara probleme” a adaugat Benitez.

In ceea ce-l priveste pe Cristiano Ronaldo, antrenorul madrilen a fost transant: “Ma surprinde ca se comenteaza mai mult ce spun eu sau Cristiano, in loc sa se vorbeasca intens de ceea ce acest fotbalist face pe teren. Eu stiu care este nivelul sau si care-i este valoarea, a demonstrat-o de fiecare data si o face zilnic si la antrenamente. Cristiano Ronaldo este cel mai bun fotbalist al lumii” a incheiat antrenorul in varsta de 55 de ani.

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap