Rafa Benitez: “Il respect pe Van Gaal, dar Sergio Ramos ramane la Real Madrid!”

In conferinta de presa premergatoare partidei amicale cu Manchester City (maine, de la ora 13:00, ora Romaniei), Rafa Benitez a tinut sa clarifice pozitia sa vis-a-vis de Cristiano Ronaldo precum si zvonurile posibilei plecari a lui Sergio Ramos.

Echipa pe care o pregateste pentru maine: “Am o conceptie pe care trebuie sa o stabilim foarte clar: vorbim de pretemporada, adica pregatire pentru sezonul care urmeaza, da? Vom folosi o echipa suficient de buna pentru a intra pe teren si a castiga, dar cu ideea de a ne pregati pentru jocurile care ne intereseaza cu adevarat. Echipa pe care o voi alinia va fi buna, insa nu va pot garanta ca opt sau cinci jucatori care vor incepe maine, vor juca titulari in prima etapa din campionat”

Despre transferuri: “Cred ca am explicat deja de prea multe ori ca avem o echipa excelenta si un lot de mare calitate. Responsabilitatea mea este sa muncesc si sa ma concentrez pe ceea ce am pentru a le oferi incredere acestor jucatori si pentru a scoate maximul din potentialul lor. Piata transferurilor este deschisa pana la 31 august.”

Subiectul Cristiano Ronaldo: “Din fericire, dupa ce lucrezi alaturi de el, iti dai seama cat este de profesionist si de competitiv. Iti dai seama ca vrea sa castige mereu, ca are o calitate incredibila si realizezi ca asa a devenit cel mai bun fotbalist al lumii. Mi-as dori ca toti sa aiba aceasta dorinta a lui Cristiano. Si va dati seama ca o arata zi de zi? Sunt foarte incantat! Relatia mea cu el este una extrem de normala. Sunt unii care vor spune ca e asa, ca e pe dincolo, eu iti spun direct: relatia mea cu Cristiano este una de absoluta normalitate. Ceea ce ati vazut in acel clip demonstreaza o parte din calitatile sale de invingator. Clipul demonstreaza calitatile sale nu defectele!”

Despre stadiul pregatirii fizice: “Am o parere, dar il las pe Luka sa vorbeasca…daca mai poate (rade). Echipa este bine in acest moment, acum ca sunt putini obositi…e normal (rade din nou)”.

Jurnalistul revine si intreaba: ce s-a schimbat de acum Benitez il vede pe Ronaldo cel mai bun din lume: ” (vizibil iritat) Mereu incerc si voi incerca sa-mi motivez jucatorii, din acest motiv am si declarat ceea ce am declarat prima data. Vazandu-l pe Cristiano si lucrand alaturi de el, intelegi mai usor de ce a castigat totul in cariera sa. Fara indoiala este cel mai bun din lume!”

Despre De Gea si Sergio Ramos: “De Gea nu este jucatorul echipei noastre, nu am de ce sa vorbesc despre jucatorii altor echipe. Ramos este un jucator esential pentru Real Madrid si vreau sa-l vad aici la inceputul sezonului pentru ca prezenta sa este cruciala pentru noi”

Despre declaratia lui Van Gaal despre Ramos: “Pentru mine Sergio va fi 100% la Madrid. Fotbalul este precum viata: imprevizibil. Van Gaal? Lumea fotbalului iti ofera multe curiozitati…Il respect pe Van Gaal, dar pe mine ma intereseaza sa ramana Sergio si va ramane”

Despre Luka Modric: “Nu vreau sa schimb nimic la el , vreau sa joace asa cum stie el. Trebuie sa-i dam ceva mai multa libertate in jumatatea adversa de teren si o mana de ajutor pe faza defensiva pentru a echilibra putin calitatea jocului sau”

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap