Rafa Benitez l-a incercat la antrenamentul de ieri pe Cristiano Ronaldo in rol de numar 9

Timp de 30 de minute Rafa Benitez a exersat alaturi de elevii sai faza defensiva la antrenamentul desfasurat ieri. Tehnicianul madrilen pune un mare accent pe distantele dintre compartimente si pe organizarea fazelor fixe, iar elevii sai au avut ieri de indurat cateva minute bune de exercitii diversificate pe aceste doua teme.

Tot la antrenamentul de ieri, Benitez l-a folosit in premiera pe Cristiano Ronaldo in rol de numar 9. Pentru inceput intr-un 4231 apoi intr-un 442 langa Jese, cu galezul Gareth Bale in rol de aripa stanga. Echipa condusa de Ronaldo a terminat jocul scoala in 442 cu Casilla, Carvajal, Pepe, Nacho, Marcelo, Lucas Vazquez, Kroos, Illarramendi, Bale, Jese si Cristiano.

Nu este prima data cand la antremanetele din Australia, Bale este folosit in banda stanga. Tehnicianul blanco incearca sa-i gaseasca galezului rolul potrivit in angrenajul merengue, insa pentru moment se pare ca acest rol va fi cel ocupat in partida cu Roma: in spatele varfului. “Trimiterea lui Cristiano ca numar 9 a avut rol provizoriu la antrenamentul de ieri” confirma si cotidianul ABC.

La mijlocul jocului scoala, Cristiano si Modric au fost inlocuiti de Lazo si Marcos Llorente. Croatul si portughezul au efectuat exercitii fizice specifice alaturi de preparatorul fizic Paco de Miguel. Se pare ca problemele fizice ale lusitanului au fost si la baza schimbarii sale la pauza meciului amical cu AS Roma, dupa o discutie prealabila cu Benitez. Asta in ciuda speculatiilor demne de SF pregatite de presa iberica.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap