Rafa Benitez: “Ne lipseste ritmul, dar nu e loc pentru scuze, trebuia sa castigam”

Dupa 0-0 cu AS Roma la Melbourne, Rafael Benitez a oferit cateva declaratii la capatul meciului sau de debut pe banca “albilor”. Iata cele mai importante dintre ele:

 

“Ne lipseste in mod evident ritmul, dar nu cautam scuze, ar fi trebuit sa profitam de sansele create, in special ocazia lui Lucas. Sunt doar cinci zile de pregatire, trebuie sa dam timp baietilor. In prima repriza am controlat jocul ceva mai mult si mai bine, in partea a doua, am impresionat doar prin energie, insa am fost imprecisi”

“Discutiile despre sistem sunt inutile si obositoare. Sistemele sunt aproape la fel, miscarea jucatorilor si calitatile lor definesc un sistem de joc. Unii jucatori incep mai bine pretemporada, altii intra mai dificil in ritm. In general, am aratat bine si imi felicit baietii”

“Cristiano are o atitudine exemplara. Am muncit impreuna putin, dar mereu cu intensitate si speranta. “

“L-am incercat pe Jese ca varf, pentru ca este o optiune. Apoi a intrat Benzema, insa cand vor castiga ritm veti vedea altceva la ei. Daca ne vom imbunatati jocul defensiv si coordonarea dintre compartimente, castigam un plus si pe faza de atac”

“Nu vreau sa personalizam. Imi pare rau ca nu au putut juca toti canteranii, dar azi am avut un simplu antrenament concretizat printr-un meci.”

“Casilla asigura concurenta si ma bucura asta. Avem portari de calitate”

“Bale in spatele varfului este o optiune si imi place ce am vazut. Nu este un experiment, cred ca este o posibilitate importanta ca el sa joace acolo”

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap