Rafael Benitez: “ Am vorbit cu Forentino si cu Ramos si amandoi mi-au zis ca sunt optimisti”

Rafael Benitez a sustinut o noua conferinta de presa pe pamant chinezesc. Antrenorul lui Real Madrid s-a aratat multumit de randamentul echipei sale in meciurile din pretemporada. Iata cele mai importante declaratii din conferinta de presa a tehnicianului blanco:

Senzatii: Ambele reprize au fost bune, in meciul cu Inter Milano. Am schimbat multi jucatori, pentru ca erau obositi din cauza conditiilor meteo (30 de grade si umiditate foarte mare) in care s-a jucat, insa cei care au ramas in teren au pastrat un ritm bun al jocului, pe tot parcursul acestuia. Jocul a mers, am marcat trei goluri si nu am primit niciunul. Se vede, incetul cu incetul, ca am imbunatatit aspecte ca apararea si controlul jocului.

Libertatea de care au parte jucatorii in fata: Acolo, pot face ceea ce cred ei ca trebuie facut. De aici incolo, echipatrebuie sa fie grupata, unita, sa munceasca la fel in aparare si in atac. In linii generale, pot spune ca trag o concluzie pozitiva dupa acest meci.

Apararea: Nu e aspectul care ma preocupa cel mai mult. Este evident ca echpa isi putea imbunatati acest lucru, pentru ca avem un atac foarte bun, asa ca putem pleca din acest punct si sa progresam. Ma bucur ca am dat goluri si ca ne-am aparat bine, asta inseamna ca a functionat efortul colectiv.

Executantii de lovituri libere: In prima repriza, a fost Cristiano, in a doua, James, O sa vedem mai departe cum vom stabili.

Jese: A trecut printr-o accidentare dura. Insa atunci cand are continuitate in joc, are toate sansele sa isi imbunatateasca conditia fizica. Are calitate si va progresa. Demosntreaza ca are dorinta de a juca si asta este important. Schimbarile de pozitii intre jucatori ne vor face mai puternici. Avem nevoie de atitudine si Jese o are.

Discutiile dintre Florentino Peres si Sergio Ramos: Am vorbit cu presedintele, in timpul pranzului de duminica si mi-a spus ca a stat de vorba cu

Sergio: Am vorbit si eu cu ei si mi-au spus ca sunt optimisti. Vom vedea.

De Gea: Tot ceea ce stiu e ca am jucat bine, am dat trei goluri si sunt multumit.

Kiko Casilla: Cred ca este bine sa avem o competitie intre portari. Niciunul nu a avut mult de munca in meciul de ieri, insa s-au descurcat bine. E bine ca avem alternativa.

Echilibru: Atitudinea este cheia, toti au demostrat ca o au si asta ne permite sa atacam bine si sa ne aparam la fel. Ajungem, incetul cu incetul, la ceea ce ne dorim.

Accidentari: Nu am crezut ca este cazul sa riscam cu jucatorii care nu se simteau bine. Toti trei sunt bine (Benzema, Illarramendi si Modric) si o sa vedem daca vreunul dintre ei va putea juca impotriva Milanului.

Despre autor

Tags: , , ,

bembiluna

bembiluna

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap