Raul de Tomas, pariul lui Carlo Ancelotti

22.369 de kilometri va bifa Real Madrid in turneul nord-american pe care se pregateste sa-l inceapa astazi. Echipa lui Carlo Ancelotti va debuta pe 26 iulie la San Francisco impotriva celor de la Inter Milano, insa pana pe 5 august cand o mare parte din restul lotului va reveni la antrenamente, tehnicianul italian va fi nevoit sa improvizeze.

In acest moment, dupa plecarea lui Morata, Real Madrid nu are niciun atacant in lot pentru primele doua partide amicale, astfel ca, mai mult ca sigur, unul dintre pustii Castillei va evolua in acea pozitie. Raul de Tomas (unul dintre marile pariuri de viitor ale clubului blanco) si Ruben Sobrino au cele mai mari sanse sa alterneze acea pozitie, cu mentiunea ca Raul de Tomas, daca va corespunde, ar putea fi retinut chiar in lotul echipei mari pentru restul sezonului competitional!

In acest moment, unsprezecele care se prefigureaza pentru primul meci amical al verii arata astfel: Diego Lopez, Carvajal, Nacho, Llorente, Arbeloa-Omar Mascarell, Illarramendi, Isco-Gareth Bale, Raul de Tomas si Lucas.

Un gest impresionat au facut insa Pepe si Xabi Alonso, cei doi luand decizia de a-si scurta vacanta si de a se alatura lotului campioanei Europei pentru turneul nord-american. Benzema si Varane vor sosi pe 1 august, in timp ce Di Maria, Marcelo, Khedira si Kroos abia pe 5 august.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap