Real a castigat un singur titlu in toata istoria sa atunci cand a pierdut ambele El Clasico din campionat

Carlo Ancelotti, tehnicianul lui Real Madrid

Rezultatele din acest sezon din cele doua partide cu FC Barcelona au tras un nou semnal de alarma asupra increderii pe care fanii madrileni i-o acorda tehnicianului Carlo Ancelotti. Italianul a reusit sa faca rapid tranzitia de la situatia polemica ce s-a creat in cadrul clubului nostru un era Jose Mourinho directionand, spre confortul tuturor, clubul intr-o zona dominata de pacifism. Cu toate acestea, Carletto n-a reusit sa obtina decat un punct din douasprezece posibile in confruntarile tur-retur cu Atletico Madrid si FC Barcelona, cele doua mari rivale cu care Real se lupta pentru suprematie in Primera Division.

In toata istoria sa, Real Madrid a castigat un singur titlul de campioana dupa ce a pierdut ambele jocuri din El Clasico, in sezonul 1975-1976. Madridul lui Ancelotti nu mai pierduse din Octombrie 2013, cand tot Barcelona profita de eroarea italianului prin pozitionarea lui Sergio Ramos ca mijlocas defensiv pe Camp Nou. Duminica seara, in retur, Ancelotti a admis ca a gresit din nou provocand prin formula de start cel mai slab joc al lui Alonso din acest sezon competitional. Intre 1-2 din tur si 3-4 din retur, Ancelotti a reusit sa stranga 31 de meciuri fara infrangere iar intre echipele mari pe care le-a invins putem aminti doar Atletico Madrid in Cupa Spaniei si Juventus Torino, in Liga Campionilor.

Desi are sanse sa castige toate trofeele puse in joc, italianul se afla sub presiune, o parte a fanilor blanco, unii dintre ei prezenti chiar la meciul de pe Bernabeu de duminica, contestand deciziile tehnicianului din Reggiolo. Pentru italian urmeaza doua deplasari infernale in campionat pe Pizjuan si Anoeta, dar si dubla din sferturile Ligii Campionilor contra Borussiei Dortmund. Real Madrid este deasemnea calificata in finala Copei del Rey, care se va disputa pe Mestalla contra Barcelonei.

Realmadrid.com.ro va provoaca la dialog: Aveti incredere in actualul antrenor al lui Real Madrid? Motivati-va raspunsul.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap