Real Madrid a deschis pista Paco Alcacer pentru vara lui 2015

Real Madrid este interesata de transferul lui Paco Alcacer de la Valencia. Noua senzatie a fotbalului iberic a impresionat in finalul sezonului trecut si in acest debut de an competitional 2014, debutand cu gol in nationala Spaniei. Conform informatiilor noastre, madrilenii s-au interesat deja prin intermediari de situatia fotbalistului nascut la 7 km de Valencia in localitatea Torrent.

Fotbalistul levantin are contract pana in 2016 cu gruparea de pe Mestalla, astfel ca madrilenilor le va fi mai usor in vara lui 2015 sa prezinte o oferta avantajoasa si concreta pentru Paco, mai ales daca ibericul nu va accepta noua propunere salariala a Valenciei. Conform informatiilor noastre, clauza de reziliere a lui Alcacer in vara lui 2015 va fi de 21 de milioane de euro, una mai mult decat atractiva pentru cluburile mari ale Europei. Interesul in jurul spaniolului este foarte mare, intrucat Chelsea, Arsenal, Manchester City, Liverpool si VfL Wolfsburg par si ele interesate de aducerea fotbalistului levantin.

Germanii de la Wolfsburg au prezentat chiar si in aceasta vara o oferta de 15 milioane de euro pentru Alcacer, refuzata de oficialii Valenciei. Gruparea patronata din aceasta vara de miliardarul Peter Lim incearca sa-i ofere un nou angajament lui Alcacer pentru inca 5 ani cu un salariu de 5 milioane de euro pe an si o clauza de 85 de milioane de euro. Tocmai din acest motiv, Real Madrid tatoneaza deja pista Alcacer, iar din sursele noastre, Directorul General Jose Angel Sanchez si unul dintre reprezentantii lui Alcacer, Sergey Onopko (fratele fostului international rus Victor Onopko, fost jucator in Primera Division) au avut o discutie referitoare la subiectul Alcacer in cursul saptamanii 1-7 Octombrie.

Paco Alcacer a debutat in Primera Division in 2011 in tricoul Valenciei si a mai evoluat in cariera sa la Getafe si Valencia B. Pentru nationala Spaniei, Paco a inscris deja de trei ori in patru meciuri oficiale si la 21 de ani este considerat viitorul titular al ibericilor la Europeanul din 2016.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap