EXCLUSIV: Real Madrid a inceput discutiile pentru transferul lui Iturbe de la FC Porto

Conform unor surse bine documentate, Real Madrid este foarte aproape sa ajunga la o intelegere cu tanarul jucator de la Hellas Verona, Juan Manuel Iturbe, in varsta de 20 de ani. Argentinianul care masoara doar 1,69 cm este foarte incantat de propunerea Realului si si-a dat se pare deja acordul pentru a ajunge pe Santiago Bernabeu. Iturbe se afla sub contract cu FC Porto fiind monitorizat in prezent de fortele campionatului italian Juventus Torino si AC Milan, dar si de gruparile engleze, Manchester United, FC Liverpool si Chelsea.

Jucatorul care poate evolua atat ca aripa cat si ca atacant a impresionat in acest sezon de Il Calcio sub comanda fostului tehnician de la CFR Cluj, italianul Andrea Mandorlini. Supranumit “Messi jr”, Iturbe a inscris de 9 ori pentru micuta grupare veroneza si a pasat de alte 8 ori decisiv in actualul sezon competitional. Fotbalistul a fost remarcat de Carlo Ancelotti care a decis sa demareze negocierile pentru transferul sau prin intermediul unui prieten italian, actualmente agent FIFA. Cotat de FC Porto la 25 milioane de euro, Iturbe a fost reprezentat la prima runda de negocieri de avocatii Jeromin Roland si Aytekin Erayabakan, care conform surselor noastre au pus deja primele piedici in calea transferului prin comisionul pretins la aceasta mutare.

Real Madrid intentioneaza sa plateasca 12 milioane de euro pentru tanarul fotbalist argentinian si sa-l includa in transfer pe brazilianul Casemiro (sub forma de imprumut), desi nu este exclusa nici optiunea Alvaro Morata (cu optiune de rascumparare), jucator dorit din vara de noul antrenor al lui FC Porto, fostul tehnician de la Real Madrid Castilla, Julen Lopetegui. Iturbe, care initial n-a crezut in zvonurile lansate de presa portugheza s-a declarat conform acelorasi surse entuziasmat de posibilitatea de a evolua pentru Real Madrid.

FC Porto ar putea intampina probleme la efectuarea tranzactiei si din partea gruparii italiene Hellas Verona, echipa care are o optiune de cumparare pentru tanarul fotbalist cu dubla cetatenie argentiniana si paraguayana. Oficialii portughezi nu s-au asteptat ca Iturbe sa aiba o ascensiune atat de rapida si de brusca si au acceptat clauza de cumparare definitiva ceruta de clubul italian. Discutiile cu agentii lui Iturbe vor continua se pare la sfarsitul lunii mai.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap