Real Madrid a obtinut acceptul lui Toni Kroos si va negocia miercuri cu Bayern Munchen

Toni Kroos si-a dat acordul sa evolueze din sezonul viitor pentru Real Madrid. Florentino Perez si-a responsabilizat omul de incredere (Jose Angel Sanchez) pentru a discuta termenii contractului dintre fotbalistul german si gruparea blanco, dupa ce a obtinut “ok-ul” antrenorului Carlo Ancelotti.

In cursul zilei de joi, 26 iunie, Jose Angel Sanchez si reprezentantii fotbalistului, Volker Struth si Dirk Hebel s-au intalnit pentru a negocia ultimele detalii ale intelegerii dintre Real Madrid si Toni Kroos. Internationalul german va semna un contract valabil pentru 5 ani cu gruparea merengue si va incasa asa cum site-ul nostru a mai anuntat 5 milioane de euro stagionali (cu 2 milioane de euro mai putin fata de cat ii propuneau Manchester United si Bayern Munchen). Kroos si-a dat acordul prin intermediul reprezentantilo sai, astfel ca tot ceea ce mai ramane de facut in acest moment este ca Florentino Perez sa negocieze direct cu Bayern Munchen suma de transfer a germanului.

Bavarezii cer intre 25 si 30 de milioane de euro pentru mijlocasul nascut la Grelfswald, in timp ce Real Madrid se pare ca ar fi dispusa sa ofere 20 de milioane de euro. Jucatorul in varsta de 24 de ani a strans pana in prezent aproape 200 de meciuri in Bundesliga si a marcat de 23 de ori pentru Bayern Munchen si Bayer Leverkusen.

Kroos este vazut drept varianta ideala pentru un transfer in conditiile in care mutarile lui Paul Pogba sau Marco Verratti par putin probabile in acest moment. Carlo Ancelotti le-a transmis oficialilor madrileni ca sumele pe care Juventus respectiv PSG le cer pentru cei doi jucatori considerati prioritari de Real Madrid sunt nerealiste, astfel ca varianta Toni Kroos pare cea mai accesibila si avantajoasa. Internationalul german are 47 de selectii in echipa reprezentativa si 5 goluri marcate si impresioneaza prin acuratetea paselor sale, printr-un fizic de exceptie si printr-o tehnica de calitate. Carlo Ancelotti il doreste pe Kroos si dintr-o alta perspectiva: italianul il considera pe mijlocasul german inlocuitorul perfect pentru Xabi Alonso in viitorul nu foarte indepartat: “Are pasa lunga pe care doar Alonso o mai are in fotbalul de astazi, dar fizic e mult mai bun si are de partea sa o tehnica superioara si un sut mult mai bun” considera si Arrigo Sacchi, “profesorul” lui Carlo Ancelotti intr-o analiza oferita pentru BBC.

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap