Real Madrid aproape de o mare lovitura: Trey Thompkins poate ajunge in Spania

Real Madrid Baloncesto este foarte aproape sa-l transfere pe pivotul american Trey Thompkins, in varsta de 25 de ani. Nascut in Lithonia, Georgia, Howard Samuel “Trey” Thompkins III masoara 2, 08 cm si si-a inceput cariera la colegiul din orasul sau natal.

A fost draftat in NBA in 2011 de catre Los Angeles Clippers, unde a ramas timp de doi ani de zile, acceptand apoi provocarea europeana. A semnat cu Nizhny Novgorod din VTB United League unde si-a petrecut ultimul sezon avand o medie de 8,1 recuperari per joc si de 4 blocaje per partida. In Rusia, Trey a reusit o medie de 14,5 puncte per partida in jocurile din Euroliga.

In momentul recrutarii sale de catre Clippers, Thompkins era considerat un “recrut de patru stele”, insa in 2012, cariera sa a luat o turnura neasteptata dupa o accidentare grava la genunchi. A fost indepartat de Clippers dupa ce a absentat aproape doi ani de zile si a ajuns in Europa, trecand de la un salariu de 600.000 de dolari pe an la unul de sase ori mai mic. Prestatiile sale bune l-au adus insa in atentia marilor echipe ale baschetului eurpean, ba chiar se vorbeste recent de un interes al echipei Atlanta Hawks, echipa din statul sau natal, Georgia. Antrenorul Mike Budenholzer l-ar fi sfatuit insa pe Trey sa mai joace macar un an in Europa.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap