Real Madrid are capitan pana in 2020: Sergio Ramos si Florentino Perez s-au inteles

Sergio Ramos se va retrage de la Real Madrid. Fundasul central andaluz isi va prelungi contractul cu gruparea blanco pana in 2020 si va incasa un salariu de 9 milioane de euro pe an. Conform presei spaniole, oferta gruparii blanco este cu patru milioane de euro inferioara ofertei inainte de Manchester United fundasului andaluz, insa alegerea lui Ramos a fost clara: Real Madrid!

Deranjat de atacurile primite atat de el cat si de familia sa dupa ce a fost pusa pe tapet discutia prelungirii acordului cu Real Madrid, Ramos a cerut conducerii sa asculte ofertele sosite pe adresa sa, in special cea de la United. Fundasul era aproape decis sa plece si nu neaparat din considerente financiare cat pentru lipsa de respect si recunostinta cu care a simtit ca a fost tratata cauza sa.

Real Madrid a respins pentru moment ideea vanzarii lui Ramos,apoi “pentru a linisti spiritele a stabilit un pret de transfer impresionant: 100 de milioane de euro”, anunta MARCA. Ramos a asteptat insa linistit discutia cu Florentino Perez, o discutie care s-a produs in China si care s-a incheiat cu deznodamantul asteptat. Capitanul madrilenilor a marturisit apropiatilor ca n-a putut intelege reactia vulcanica a fanilor care s-au lasat atat de usor manipulati de informatiile eronate din presa. A fost se pare aspectul care l-a dernajat cel mai tare pe Ramos, care pentru moment s-a simtit respins de madridism, dupa ce fusese cocotat pe un soclu de neatins de aceiasi oameni. Aceasta teorie a fost se pare confirmata si in discutia intima dintre Ramos si Florentino, anunta Onda Cero.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap