Real Madrid – Athletic Bilbao – etapă foarte importantă

Real Madrid întâlnește azi un rival care se mobilizează exemplar în fața echipelor mari, un rival de tradiție cu un lot valoros și echilibrat.

Echipa noastră va trebui să compenseze absența lui Casemiro, aflat într-o formă foarte bună și fiind decisiv în *săptămâna de aur* cu cele 3 victorii fundamentale, cât și absențele din atac ( Hazard, Jovic și Mariano ) dar și oboseala acumulată de cei doi titani de la mijloc, Luka Modric(35 de ani) și Toni Kroos(30). DIn fericire stăm bine la capitolul defensiv cu apărarea completă iar Zizou va avea de unde alege un 11 competitiv.

De notat ca Fede Valverde revine după o perioadă lungă de inactivitate cauzată de o accidentare, a jucat doar 2 minute în derby iar diseară probabil va juca maximum 60 de minute. Lucas a fost de asemenea titular în ultimele 11 partide din La Liga, ceva neobișnuit pentru el ( ultima dată jucase 13 partide titular cu Solari antrenor ) dar total meritat în urma prestațiilor sale.

Componența primului 11 dat de ziarele spaniole este  Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Mendy, Kroos, Modric, Valverde, Lucas Vasquez, Benzema, Asensio dar antrenorul nostru are obiceiul de a varia formația de start așa că abia la ora 22.00 vom ști exact cum jucăm.

Hala Madrid!

Despre autor

Radu Dranga

Radu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap