Real Madrid, cantera cu cei mai multi nominalizati la Premiile Futbol Draft 2015

Real Madrid este clubul spaniol cu cei mai multi nominalizati la premiile Futbol Draft 2015. Cea mai prestigioasa campanie din Spania care premiaza cei mai buni tineri jucatori din Spania cu varste cuprinse intre 16 si 20 de ani are un comitet tehnic impresionant care va decide cei mai buni tineri jucatori spanioli din academii, in functie de posturile pe care joaca fiecare dintre jucatorii nominalizati. In trecut, printre cei mai recenti laureati dintre jucatorii produsi de Real Madrid se numara Daniel Carvajal, Jese Rodriguez, Alvaro Morata, Esteban Granero, Pablo Sarabia sau Derik Osede. In lotul blanco se afla si alti doi fotbalisti care au castigat aceste premii, dar care au reprezentat alte echipe: Asier Illarramendi si Isco Alarcon.

Real Madrid este echipa spaniola cu cele mai multe nominalizari intre cei 132 de jucatori anuntati pentru Futbol Draft 2015, al carui comitet este condus de Inaki Saez, fost selectioner, colaborator al Federatiei Spaniole de Fotbal si omul care cunoaste probabil cel mai bine sectorul juvenil spaniol. Campioana Europei are 15 canterani nominalizati si depaseste FC Barcelona (13 nominalizati), Villarreal (10 nominalizati), Valencia (8 nominalizati), Atletico Madrid si Sevilla (cate 7 nominalizati).

Cei 16 fotbalisti produsi in La Fabrica, care pot fi premiati in acest an sunt: Fran Rodriguez, Mario Hermoso, Jaime Sanchez, Jose Leron, Jose Alejandro Martin Valeron, Gorka Zabarte Moreno, Marcos Llorente, Alvaro Medran, Lucas Torro, Oscar Rodriguez Arnaiz, Cristian Cedres, Javi Munoz, Fran Garcia Torres, Raul de Tomas si Borja Mayoral. Dintre cei 132 de fotbalisti tineri cu varste cuprinse intre 16 si 20 de ani vor ramane numai 77 de nominalizati, iar numai 33 dintre ei vor putea castiga premii.

Despre autor

Tags: , , , , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap