Real Madrid – Celta Vigo, primul meci al anului 2021

Real Madrid primește astă seară vizita echipei Celta Vigo, o echipă foarte bună pe teren propriu dar care nu face o figură la fel de frumoasă și în deplasare. Condusă magistral și în acest sezon de Iago Aspas ( golgeterul actual al campionatului cu 9 goluri în 16 partide) , cel care a participat la 85 % dintre golurile echipe în acest sezon și având în componență mulți jucători interesanți ( Miguel Baeza în special, un jucător care se spune că este în vederile echipei noastre pentru o revenire, el fiind junior al clubului vândut în această vară pe 2,5 mil de Eur + 500.000 de Eur variabili pentru 50 % din drepturile sale ) Celta Vigo are 5 victorii și un egal în ultimele 6 meciuri de când echipa a fost preluată de Eduardo Coudet.

Din echipa noastră lipsește căpitanul Sergio Ramos, cu probleme la stomac, și Rodrygo Goes accidentat pentru o perioadă mai lungă. Primul 11 care se configurează este unul clasic cu Courtois, Carvajal, Varane, Nacho și Mendy în apărare, Kroos – Casemiro – Modric pe linia de mijloc iar în atac tripleta Eden Hazard – Karim Benzema – Lucas Vasquez.

Echipa noastră se află pe poziția secundă a clasamentului, la 2 puncte de Atletico Madrid, dar și având 2 meciuri disputate în plus față de aceștia, ca atare, nepermițîndu-și un nou pas greșit.

Hala Madrid!

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap