Real Madrid CF partener oficial al EA SPORTS

Salutare dragi madrileni ,

 

pentru fanii jocurilor video, Real madrid si Electronic Arts au anuntat azi un parteneriat intre cele doua entitati  .  Acest parteneriat presupune un scan 3D a 14 jucatori de la Real printre care : Cristiano Ronaldo , Karim Benzema, Gareth Bale si James rodriguez . De asemenea Stadionul Santiago Bernabeu a fost analizat in detaliu la fel ca si spectatorii prezenti la un meci  toata atmosfera precum si stadionul urmand a fi introduse in noul joc FIFA pentru o experienta cat mai reala . Un video si un infografic au fost date pubicitatii cu aceasta ocazie

Pe langa acest lucru in anticiparea lansarii oficiale a jocului FIFA 16 pe 22 Septembrie , oficialii EA Sports vor mai organiza si un mic turneu de FIFA 16 pe Santiago Bernabeu la care vor participa chiar jucatori de la Real .

De partea cealalta Real madrid va prezenta materiale promotionale ale EA sport online si in incinta stadionului  iar cei ce vor vizita stadionul vor putea experimenta FIFA 16 intr-o zona special amenajata la stadion . .

 

“Suntem onorati sa spunem bun venit, Clubului Real Madrid ca si partener oficial si oportunitatii de a aduce fanii mai aproape de echipa prin experiente unice si un look cat mai aproape de realitate a jucatorilor “a declarat pentru Business Wire  Jamie Mckinlay , vice presedinte de marketing  la Electronic Arts . “Real Madrid e unul din cel mai populare cluburi din lume si acest lucru se revede si in joc , noi dorim sa adancim relatia in urmatorii ani .

 

Emilio Butragueño Directorul de relatii institutionale al Real Madrid a declarat : “Suntem incantati sa lucram cu EA Sports ca si partener oficial . Ei (EA Sports) sunt liderii de piata in domeniul jocurilor video de fotbal si suntem nerabdatori sa incepem sa lucram impreuna  pentru a da fanilor o experienta de neuitat . Multi dintre jucatorii  nostrii sunt mari fani ai acestui joc si stiu ca sunt nerabdatori sa joace FIFA 16

 

Real urmeaza altor echipe de top din La Liga , Premiere League , Bundesliga si Ligue 1 printre altele .

 

Despre autor

Cristian Prisacariu

Prisacariu

Donec eris félix multos numerabis amicos;

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap