Real Madrid – FC Liverpool – meci tur în sferturile Ligii Campionilor UPDATE Varane pozitiv cu Covid – absent minim 2 meciuri!

Real Madrid întâlnește astăzi de la ora 22.00 pe stadionul Alfredo di Stefano pe FC Liverpool, un meci în care se întâlnesc două rivale cu 19 Ligi ale Campionilor în total, o rivalitate de foarte mulți ani și cu multe meciuri frumoase de-a lungul timpului. Ultima întâlnire între cele două echipe a fost în finala din 2018 de la Kiev unde s-au impus ai noștri.

Meciul de astăzi prinde adversarii într-o revenire de formă după un 3 – 0 în deplasare cu Arsenal și după 3 meciuri consecutive câștigate, fără a primi gol. De altfel linia de fund, unde au cele mai multe absențe, a devenit fixă cu Kabak și Phillips care au dat randament foarte bun. La mijloc va urca Fabinho și probabil va fi însoțit de Keita( în absența lui Henderson) și Wijnaldum, iar cei 3 din față sunt Salah ( într-o formă foarte bună cu 26 de goluri marcate în acest sezon ) Mane și Diogo Jota.

Echipa noastră se află și ea într-o formă bună, cu moral și statistici mai bune decât adversarul de astăzi. Marea dilemă a lui Zidane este formula de bază în care să joace, varianta cu 3 fundași centrali și Lucas Vasquez + Marcelo pe benzi încercată de multe ori, a dat roade și a oferit un joc consistent echipei. Brazilianul aflat într-o formă foarte bună ar putea fi surpriza francezului pentru astăzi. În cazul în care nu va alege această formulă probabil vă va juca formula clasică 4 – 3 – 3 cu Kroos – Casemiro – Modric la mijloc și Asensio – Karim – Vini JR în față.

Comentăm mai jos ce formulă ați alege pentru diseară și de ce.

Hala Madrid!

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap