Real Madrid – Fiorentina, astazi de la 21:45

Real Madrid joaca in aceasta seara de la ora 21:45, ora Romaniei, ultimul amical inaintea primei manse din Supercupa Spaniei contra lui Atletico Madrid. Va fi meciul de debut in tricoul madrilen pentru portarul costarican Keylor Navas (anuntat titular).

Dupa prestatia buna din Supercupa Europei, Real Madrid joaca la Varsovia contra echipei italiene, AC Fiorentina, echipa la care evolueaza si un fotbalist roman, portarul Ciprian Tatarusanu. Carlo Ancelotti nu va conta in acest meci pe Gareth Bale si Pepe (accidentati), dar nici pe Cristiano Ronaldo (cel mai probabil menajat), Isco si Luka Modric. Costaricanul Keylor Navas va debuta in poarta “albilor” cu ocazia acestui joc. El va avea in fata sa o defensiva formata cel mai probabil din Alvaro Arbeloa, Rapha Varane, Sergio Ramos si Marcelo Viera.

La mijloc, Ancelotti va conta pe tripleta Illarramendi, Kroos si Xabi Alonso in timp ce in atac vor juca James Rodriguez, Karim Benzema si foarte posibil Lucas Vasquez. La italieni vor evolua din primul minut aproape sigur “canteranii” merengue, Marcos Alonso si Borja Valero in timp ce Ciprian Tatarusanu porneste cu sansa a doua in duelul cu Neto. Un unsprezece posibil al trupei lui Montella arata astfel: Neto-Savic, Gonzalo Rodrigez, Pasqual, Marcos Alonso-Borja, Aquilani, Pizarro, Ilicic-Mario Gomez si Boubacar.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap