Real Madrid il vinde pe Martin Odegaard: destinatie surpriza pentru norvegian

Marin Odegaard a ajuns la o intelegere cu Paris Saint Germain, anunta presa spaniola, citand surse din presa franceza. Norvegianul va parasi Real Madrid dupa numai un an si va semna dupa 1 ianuarie noul angajament cu echipa lui Unai Emery. Conform apropiatilor, cel care l-a convins pe Odegaard ca Parisul este cea mai buna optiune in acest moment pentru cariera sa a fost Jese Rodriguez, fostul jucator al echipei merengue.

Odegaard, care pe 17 decembrie a implinit 18 ani, va incasa un salariu dublu in Franta, urmand a fi remunerat cu 5.5 milioane de euro pe an. Va avea statut de prima echipa si culmea, ar putea sa-l inlocuiasca in lotul echipei mari chiar pe Jese Rodriguez, fotbalist care nu a convins pe Parc de Prince. Real Madrid nu il va ceda sub forma de imprumut pe Odegaard, acceptand propunerea de a-l vinde definitiv pentru 15 milioane de euro. Informatia confirmata de spanioli a scapat din birourile de la Paris in mainile reputatului jurnalist Francois Gallardo.

 

EDIT: Stirea legata de echipa de fotbal feminin, precum si stirea legata de Martin Odegaard sunt la fel de reale ca stirea de anul trecut cu Bielsa, stire care a produs oarece suspine anul trecut 🙂 Florin Iacob a tinut sa sarbatoreasca ziua pacalelilor din Spania, si in Romania…Asa ca, bucurati-va (sau intristati-va) totul a fost o glumita! Singurul cutremur real s-a produs azi-noapte si n-a fost din vina noastra. Noi ne intoarcem la lucruri serioase din 2017, cu forte noi si cu articole mult mai reale si speram, mai bune. Hala Madrid!

Despre autor

Tags: ,

Florentino

Florentino

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap