Real Madrid – Inter Milano 1-1 (2-3 dupa penalty-uri)

In primul amical al verii din pretemporada care a inceput in Statele Unite ale Americii, Real Madrid si Internazionale Milano au terminat la egalitate, scor 1-1. Partida care s-a desfasurat in cadrul turneului nord american a avut nevoie de loviturile de departajare pentru a stabili castigatoarea jocului, dintr-o grupa din care mai fac parte, Manchester United si AS Roma.

Real Madrid a inceput partida in formula Diego Lopez, Carvajal, Pepe, Nacho si Diego Llorente in linia de aparare, Medran, Illarramendi, Isco in linia mediana, Gareth Bale, Raul de Tomas si Lucas Vasquez. De partea cealalalta, Internazionale Milano a inceput partida cu Handanovic in poarta, Ranocchia, Vidic si Juan Jesus in linia defensiva, D’Ambrosio, Jonathan, Kuzmanovic, Obi si Dodo la mijloc, Icardi si Botta in atac. Madrilenii au marcat primii prin Gareth Bale (dupa ce tot el lovise bara in minutul 1), care l-a invins pe Handanovic in minutul 10 cu o executie fabuloasa apoi au impresionat printr-o posesie foarte buna. Illarramendi si Diego Llorente au reusit o prima repriza peste medie, in timp ce Bale a fost cel mai bun jucator al primelor 45 de minute. Impresie buna lasata si de canteranul Lucas Vasquez, care a impresionat prin controlul balonului si eficacitatea paselor sale.

La pauza, Ancelotti l-a lasat la cabine pe Bale si l-a introdus pe tanarul Marcos Llorente. De altfel, in partea a doua, Madridul a avut in teren 9 jucatori produsi de cantera dupa intrarile lui Llorente, Derik, Sobrino, Jesus si Omar Mascarell. Inter Milano a egalat in minutul 67 din lovitura de la unsprezece metri, dupa un fault al lui Sobrino asupra lui Vidic. Jesus Fernandez s-a remarcat in minutul 79 prin doua interventii senzationale in fata lui Icardi si Andreolli. Partida s-a incheiat la egalitate, 1-1 si a avut nevoie de penalty-uri pentru a stabili echipa invingatoare. Inter Milano s-a impus la loteria executiilor de la unsprezece metri dupa ce Isco, Illarramanedi si Omar Mascarell n-au reusit sa-l invinga pe Carizzo.

Golul incredibil marcat de Gareth Bale

Despre autor

Tags: , , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap