Real Madrid si-a intarit stafful medical

Real Madrid continua sa-si intaresca stafful medical dupa plecarea antrenorului Carlo Ancelotti si sosirea echipei tehnice conduse de Rafa Benitez. Dupa ce saptamana trecuta gruparea blanco l-a rechemat pe medicul Ximo Mas la echipa, in acest weekend s-a oficializat si cel de-al doilea “transfer” in persoana fizioterapeutului portughez, Vitor Pimienta.

Pimienta este unul dintre cei mai buni fizioterapeuti ai momentului si a lucrat in ultima vreme aproape de Cristiano Ronaldo, Fabio Coentrao sau Pepe. De altfel, portughezul vine la Madrid si la recomandarea celor trei conationali ai sai, cu care a colaborat la ultimele accidentari si recuperari. Atat Pimienta cat si Ximo Mas se bucura de recomandarile reputatului doctor de la Valencia, Candel. Jesus Olmo, va parasi probabil corpul tehnic si stafful de la Sanitas sau va ramane la dispozitia clubului dar intr- alta functie.

Real Madrid s-a interesat si de posibilitatea aducerii medicului olandez Johannes Franciscus, insa reputatul fizioterapeut batav a ajuns la o intelegere cu Federatia de Fotbal din Qatar. Conform presei olandeze Franciscus va fi remunerat la Doha cu 2.5 milioane de euro pe an si va ramane la dispozitia Federatiei indiferent de cine va conduce de pe banca tehnica echipa reprezentativa.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap