Real Madrid si Microsoft au semnat un prim parteneriat

Real Madrid si gigantul Microsoft au semnat un acord de colaborare pentru ca fanii clubului blanco sa beneficieze de cele mai importante noutati despre echipa si jucatorii madrileni prin intermediul dispozitivelor tehnologice de ultima generatie. Este doar primul pas spre o colaborare care se anunta de lunga durata, compania americana cu sediul in Redmond (Washington) fiind interesata pe viitor sa devina sponsor principal al clubului.

“Real Madrid vrea ca suporteri sai sa se simta foarte aproape de club prin intermediul unei platforme tehnologice de ultima generatie. Tot ceea ce inseana date statistice, rezumate, interviuri, camere speciale, relatia directa cu jucatorii si staful tehnic vor fi oferite prin intermediul Microsoft” a anuntat Directorul pentru Relatii Institutionale, Emilio Butragueno.

Sebastian Lancestremere, responsabilul de sectorul sport de la Microsoft a dezvaluit ca sunt peste 125 de milioane de fani Real Madrid in lume care corespund profilului urmarit de Microsoft si de gruparea blanco: “Tehnologia pe care o vom implementa in urma acestui parteneriat este una care va permite spre exemplu fanilor sa fie alaturi de jucatorul lor favorit pe terenul de joc. Nu este singura surpriza pe care o pregatim, vor urma si altele pe masura aspiratiilor suporterilor”.

Cine este Microsoft

Compania infiintata in 1975 de Bill Gates, Paul Allen si Steve Ballmer are o cifra de afaceri de aproape 80 de miliarde de dolari si un profit brut de aproape 30 de miliarde de dolari. Cea mai mare companie de software din lume are aproape 100.000 de angajati. Pe 10 noiembrie 1983 la Hotelul Plaza din New York City, Microsoft Corporation a anunțat oficial Microsoft Windows, un sistem de operare de ultima generatie care oferea in premiera o interfata grafica de utilizator (GUI) si un mediu multitasking pentru computerele IBM.

Microsoft a introdus suita sa de birou Microsoft Office în 1990 si a doborat recordul de incasari ajungand sa domine piata cu pachetul de software birotic Microsoft Office. Compania a activat în ultimii ani si in industria de jocuri video (consolele Xbox, Xbox 360 si Xbox One), precum si pe domeniul serviciilor digitale (dispozitivul mobil multimedia Zune, servicii web MSN si sistemul de operare Windows Phone).

Despre autor

Tags: ,

Riley

Riley

La camiseta del Real Madrid es blanca, se puede manchar de barro, sudor y hasta de sangre, pero nunca de vergüenza!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap