Real Madrid vs Real Sociedad – Avancronica

Asensio ? Vini ? sau eternul Karim ? cine va marca in seara asta ?

Ultima repetitie cu spectatori inaintea returului cu PSG

Real Madrid joaca in seara asta pe Santiago Bernabeu ultimul meci înaintea returului cu PSG de miercuri si o face in compania bascilor din San Sebastian .

Real ( Madrid ) vine dupa o victorie la limita in Vallecas obținută in ultimele 7 minute si dupa o remiza alba la Villarreal . Dar chiar daca in ultimele 4 meciuri Real nu a inscris in deplasare in ce privește meciurile de acasă lucrurile stau cu totul altfel : ultimul meci pierdut acasă a fost pe 30 ianuarie 2021 , acum 23 de partide . De atunci au fost 16 victorii si 7 meciuri la egalitate . De asemenea Real începe meciul in poziție de lider la 5 puncte distanta de Sevilia care s-a împiedicat cu Alaves .

In ce privește indisponibilitățile Real nu poate conta pe Toni Kross pierdut in ultimele zile dar si pe Bale si Lunin indisponibili , Alaba de asemenea poate fi menajat in perspectiva meciului de miercuri dat fiind faptul ca revine dupa o accidentare .

Echipa Probabila : Courtois – Carvajal, Militao, Nacho, Mendy – Casemiro, Modric, Valverde – Vinicius Jr., Benzema, Asensio.

Real Sociedad vine dupa un dezastru cu Bilbao si o eliminare in Europa in fata lui RB Leipzig , dar in ultimele 2 meciuri si-au revenit cu victorii in fata Osasunei si a Mallorcai . La Real vine de pe locul 6 si aspira la locul de cupele europene dar împotriva Lui Real madrid are un bilant negativ , unde in ultimele 5 meciuri Real Madrid s-a impus de 3 ori si au fost 2 meciuri încheiate la egalitate

Real Sociedad are o lunga lista de indisponibilități Januzaj, Barrenetxea, Muñoz, Monreal, Rico si Fernández insa poate alinia un 11 destul de competitiv cu Rafinia in forma buna .

Echipa Probabila : Remiro – Elustondo , Zubeldia , Le Normand , Gorozabel – Illaramendi , Merino , Portu , Rafinia , Oyarzabal – Isak .

Karim (19) si Vini (13 ) sunt golgheterii La liga , iar impreuna cu Asensio care e de asemena intr-o forma destul de buna Sociedad va avea de furca .

Pronostic : Real Madrid 3 – Real Sociedad 0

Despre autor

Cristian Prisacariu

Prisacariu

Donec eris félix multos numerabis amicos;

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap