Real Valladolid – Real Madrid, avancronica meciului

In seara asta incepand cu ora 22:00 ( ora Romaniei ) Real joaca restanta cu Real Valladolid o restanta ajunsa vitala pentru campionat . Ca si in alti ani Barcelona va decide campioana , paradoxal insa e ca Barcelona are cele mai mici sanse la titlu…

Interesant va fi cum va reusi Carlo sa ii motiveze pe baieti tinand cont de carntele motivationale ale madrilenilor in campionat .

image001

Valladolid il are Pe Rubio revenit dupa o suspendare dar nu se poate baza pe Fausto Rossi care e suspendat. Totodata sub semnul intrebarii sunt si Manucho si Heinz care nu sunt siguri ca vor putea evolua diseara. Pentru Real in afara de Jese si Arbeloa nu vor putea evolua nici Bale si Carvajal ambii accidentati iar diponibilitatea lui Modric- sub semnul intrebarii. Totodata Iker va debuta ca titular in La liga acest sezon

Carlo cu siguranta il va titulariza pe Alonso in locul lui Illara pentru a asigura posesia si ocaziile de care au nevoie Benzema si Ronaldo , iar Illara cel mai probabil il vom vedea in functie de rezultat in partea a doua pentru a prinde minute in perspectiva finale de la Lisabona . Totodata nu e exclus sa ii vedem si pe Khedira si Arbeloa evoluand cateva minute. In centrul defensivei va reveni Pepe in special datorita pericolului in jocul aerian al celor de la Valladolid. Fazele fixe vor trebui tratate cu mare atentie .

Situatia Valladolidului in campionat nu e deloc roz , sunt pe locul 19 ( penultimul ) cu 35 de puncte la egalitate cu Osasuna , la un punct de Getafe si Almeria (cele doua echipe de deasupra clasamentului . 3 Puncte in seara asta ar conta enorm si i-ar duce pe cei de la Valladolid pe locul 15 in locul Granadei si vor putea fi 50 % sigur de locul in primera si sezonul viitor jucand ultima Etapa pe terenul lanternei Betis. Pentru Valladolid a contat enorm pierderea lu Ebert (plecat la Spartak ) dar probabil va conta si absenta lui Manucho.

Din punct de vedere statistic echipele probabile arata astfel :
image002

Real Valladolid are 7 victori si 14 egaluri in 35 de meciuri in La Liga din care 6 victorii si 8 egaluri pe teren propriu din cele 17 meciuri jucate pe cand Real in tot atatea meciuri are 26 de victorii si 5 egaluri iar in deplasare are 11 ectorii si 4 egaluri. In seara asta ochii vor fi bineinteles pe Cristiano care a fost egalat de Suarez in cursa pentru gheata de aur si are o sansa foarte buna sa se foloseasca de aceasta restanta pentru a arata cine e adevaratul Balon de aur.

Tactica Valladolidului e influentata de limitele tactice din echipa si deci se bazeaza pe calitatile dovedite si in meciul cu barcelona : duelurile aeriene si protejarea avantajului pe tabela .

image006
image007
image008

Real trebuie sa inscrie repede pentru a putea controla usor meciul. Valladolid sta foarte prost la pozitionarea in teren si pasele intre linii ii surprind de fiecare data. Asezarea lui Carlo e destul de edificatorie, iar Modric, Isco si Alonso, vor face sper diferenta. La conferinta de presa, Ancelotti a recunoscut pierderea oportunitatii din weekend si a apreciat contributia lui Ronaldo la mentinerea sperantelor de titlu ale Madrilenilor, dar a tras in acelasi timp un semnal de alarma asupra faptului ca jucam doua meciuri in deplasare si jucatorii trebuie sa fie pregatiti .

Autorul crede ca vom castiga la scor ( 0-4 ) iar Ronaldo va profita de absenta lui Bale pentru a iesi inca o data la rampa si dovedi ca e cel mai bun jucator al celei mai bune echipe din lume

Vom vedea ce va fi diseara pana atunci , Hala Madrid !

Despre autor

Cristian Prisacariu

Prisacariu

Donec eris félix multos numerabis amicos;

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap