Ryan Reynolds a vizitat Estadio Santiago Bernabeu

ryan-reynolds-real-madrid

Eroul din Deadpool, Ryan Reynolds (41 de ani) si-a indeplinit ieri o dorinta mai veche. Aflat in Madridul pentru a-si promova seria (Deadpool 2) Reynolds a vizitat Estadio Santiago Bernabeu, declarandu-se un sustinator al gruparii merengue si al lui Cristiano Ronaldo.

Reynolds s-a nascut la Vancouver in Canada si este casatorit din 2012 cu actrita Blake Lively. La un moment dat al carierei sale, Ryan Reynolds a fost hotarat sa se lase de actorie, insa intalnirea cu un alt actor canadian, Chris Martin, i-a schimbat parerea, cei doi mutandu-se impreuna in L.A. pentru mai multe proiecte. Rolul in care a debutat cu succes a fost cel dintr-un serial ce nu a fost bine primit de catre critici initial, „Two Guys, a Girl and a Pizza Place”, dar care a devenit foarte bine cotat in al doilea sezon. (sursa: cinemagia.ro)

Intre cele mai cunoscute filme ale sale amintim The Proposal, Paper Man, Green Lantern, Definetly Maybe, Safe House, Selfless si seria Deadpool. In acest moment este unul dintre cei mai bine cotati actori din lume si unul dintre cei mai bine platiti de la Hollywood.

“Pariez pe Real Madrid in finala Ligii!”

“Iubesc fotbalul si e absolut incredibil sa ai ocazia sa vizitezi unul dintre cele mai mari temple ale acestui sport. E o zi de neuitat pentru mine. Tin cu Real Madrid si cred ca ar fi naiv sa nu pariezi pe ei in finala Ligii Campionilor. Joaca a patra finala din ultimii cinci ani, cred ca vor castiga” a spus intr-un mini -interviu Ryan.

Dupa ce s-a pozat langa locul din vestiar al lui Cristiano Ronaldo si a facut cateva glumite caracteristice, Reynolds a explicat: “Cristiano e o piese esentiala in istoria fotbalului, un sportiv care continua sa faca istorie. Toti baietii sunt exemple demne de urmat si cred ca asta e cel mai uimitor lucru in fotbal” a adaugat Reynolds, care a venit insotit de James Brolin si Emilio Butragueno.

Despre autor

Tags: , ,

karmen

karmen

Soy madridista y el día que el Madrid pierde, al día siguiente llevo la camiseta con todo mi orgullo. Yo no me escondo, ahí estoy, en las buenas y en las malas, siempre por ti. #HalaMadrid #MadriDay

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap