Sergio Ramos: “Sezonul nu s-a incheiat! Suntem alaturi de Zidane”

Capitanul Realului, Sergio Ramos, a luat cuvantul dupa rusinoasa eliminare din Cupa Regelui Spaniei in fata lui Leganes. Iata declaratiile lui Churru Ramos

“Nu e cazul sa declaram sezonul incheiat. Trebuie sa ne concentram pe ceea ce ne-a ramas de facut. Avem un adversar dificil in Champions si trebuie sa dam totul pentru a ne califica”

“Ultimele rezultate au fost foarte proaste. Stim ce reprezinta emblema pe care o reprezentam, si, niciodata nu trebuie sa uitam asta. Fotbalul inseamna insa rezultate. Dupa o perioada glorioasa, cand apar astfel de momente, este foarte greu sa ti le asumi. Suntem cu totii responsabili, nu doar antrenorul. Toti putem face un pic mai mult. Din toate astea putem invata. Rusine? Nu, nu e vorba de rusine, este insa vorba de un esec. Trebuie sa felicitam Leganes, respect maxim pentru ei!”

“Mie nu-mi lipseste pofta de trofee, dar e o intrebare pe care trebuie sa o adresezi fiecaruia in parte. Nu spun ca restul nu o au, dar eu vreau sa castigam absolut totul! Trebuie sa ne facem autocritica.”

“Toti avem o mare parte din vina. Oamenii sunt sensibili, dar la fel ca si noi, fanii vad ce s-a intamplat aseara ca un esec. E normal”

“Zidane ne-a obisnuit pe toti cu binele, acum, cand e rau, e greu sa ne asumam asta. Nu avem nicio problema fizica, muncim si ne antrenam bine. Nu este o problema fizica pentru lot. Mintea este mult mai puternica decat fizicul insa. Sunt decizii care nu depind de noi. Noi trebuie sa ne vedem de joc. Restul deciziilor apartin celor de mai sus”

“Zizou a avut mereu increderea noastra, la fel o are si acum. Ca si echipa, antrenorul se simte rau. Dar trebuie sa fim impreuna! Nu eu decid daca antrenorul ramane sau nu, dar stabilitatea este buna, eu nu sunt partizanul schimbarilor. Si o spun din experienta. Noi, jucatorii, suntem primii care ne dorim ca Zizou sa ramana langa noi!”

“Nimeni nu-si pierde dorinta de a castiga, pentru ca nimeni nu oboseste sa castige. Fotbalul avanseaza si te obliga sa traiesti momente contradictorii. Trebuie sa ne asumam realitatea”

“Presedintele e primul care pleaca trist acasa, intotdeauna. Este deceptionant ce am trait asta seara, la fel si pentru el. Nu-ti voi spune ce am discutat cu Presi si nici cu Zizou.”

“Ne cerem scuze fanilor. Dar trebuie sa ramanem impreuna, uniti. Apreciem dedicarea lor si sper sa-i putem face din nou mandri de noi”

Despre autor

Tags: , ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap