Showul lui Cristiano Ronaldo de la conferinta de presa premergatoare meciului cu Roma

Cristiano Ronaldo a facut spectacol la conferinta de presa premergatoare meciului cu AS Roma de maine. Superstarul portughez a comentat cu umor multe dintre intrebarile jurnalistilor, i-a intepat aproape la fiecare intrebare si si-a manifestat in permanenta increderea in fortele sale si ale echipei blanco. Portughezul are incredere in echipa pentru jocul de maine: “Eu vad echipa pregatita foarte bine. Am jucat bine in ultimele meciuri, marcam multe goluri, stam bine. Bineinteles ca e vorba de o competitie diferita si e foarte importanta pentru noi si pentru club. Suntem insa increzatori, chiar daca meciurile din deplasare sunt mai grele. Vreau sa intram maine decisi sa castigam, asa cum facem mereu” a spus Ronaldo.

[su_quote]”Eu vreau sa marchez si sa ma inteleg bine cu Bale si Benzema pe teren…nu am nevoie nici de imbratisari si nici de pupicuri“[/su_quote]

Intrebat cum i s-a parut lovitura de la unsprezece metri executata fals de Messi cu Celta, Cristiano a spus: “O sa fiu foarte sincer si scurt. Stiu de ce Messi a executat asa! Dar mai multe nu vreau sa spun, fiecare intelege ce vrea” a comentat Cristiano spre amuzamentul celor din sala de presa. In ceea ce priveste dubiile legate de prestatiile sale din ultima perioada, Ronaldo a fost ironic la adresa jurnalistului respectiv: “Pai, le gasesc..normale. Sau cel putin asta e parerea mea, dubiile voastre sunt normale. Cand inveti un copil cu de toate, apoi brusc, ii iei inapoi totul, normal ca plange. Eu am obisnuit lumea prost. Dar stii ce zic: sper sa continui sa joc la fel de prost si pentru restul sezonului”

[su_quote]”Stiu de ce Messi a executat asa! Dar mai multe nu vreau sa spun, fiecare intelege ce vrea” [/su_quote]

Cristiano a fost rugat sa isi exprime apoi opinia legata de club si de aprecierea care exista fata de el: “Ma simt bine si ma simt apreciat. Sunt fericit la Real Madrid, un club care mereu m-a inconjurat cu dragoste. Joc mereu, uneori mai si marchez, se pare ca din ce in ce mai rar, dar nu pot sa nu ma declar fericit. Cum as putea sa nu fiu fericit? Joc la cel mai mare club al lumii!”
Portughezul a raspuns la fel de transant si la intrebarea legata de favorita de maine: “Ma intrebi daca Real Madrid e favorita? Real Madrid e mereu favorita pe orice stadion. Jucam intr-o competitie unde nimeni nu are trofeele noastre, putem inca sa castigam La Liga, chiar daca suntem in spate, insa aici pornim de la zero. Vreau sa ma bucur de meciurile de UCL, avem in fata un adversar bun, care va fi sustinut frenetic din tribune de un public cald, dar noi suntem Real Madrid si venim sa castigam”

Superstarul lusitan a avut apoi cuvinte de lauda la adresa lui Francesco Totti:“Este impresionant. Francesco este un exemplu pentru oricare intre noi. Si demonstreaza ca varsta nu este un impediment, ca fotbalul nu are limite”

Septarul merengue a redevenit taios, amuzant si ironic la urmatoarea intrebare, iar raspunsul sau a facut deliciul tuturor jurnalistilor. Ronaldo a fost “instiintat” ca tripleta Barcelonei se intelege foarte bine si in afara terenului de joc si intrebat daca nu cumva acesta este un avantaj fata de tripleta Madridului: “Hmm, asta e ceea ce ai citit sau ceea ce ti se spune din auzite? Hai sa-ti zic ceva…La Manchester United am castigat UCL si eu cu Scholes, Giggs sau Rio Ferdinand mai mult de buna ziua nu ne spuneam. Si totusi, aveam o echipa splendida. Eu vreau sa marchez si sa ma inteleg bine cu Bale si Benzema pe teren, nu vreau sa-i invit la o cina romantica. Ceea ce e important este in teren, nu am nevoie nici de imbratisari si nici de pupicuri”.

Ultima intrebare a serii a fost si cea care a incheiat apoteotic conferinta de presa. Lui Cristiano i s-a reprosat din nou tacit forma si a fost “anuntat” canu marcheaza in deplasare de ceva vreme. Raspunsul lui Ronaldo? “Ok..De cand am ajuns in Spania, te rog sa-mi zici un singur jucator care a marcat mai multe goluri in deplasare decat mine. Unul singur! …Nu exista”. Au fost ultimele cuvinte ale lusitanului care imediat si-a luat geaca de antrenament si a parasit sala de conferinte.

Despre autor

Tags: ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap